Nu bliver det nemmere at skifte bredbånds-udbyder

En ny brancheaftale skal gøre det lettere for forbrugerne at shoppe rundt mellem de forskellige bredbåndsselskaber.

Den kritiske forbruger får nu en hjælpende hånd af brancheorganisationen Telekommunikationsindustrien.

Med den nye aftale kan man overlade et bredbåndsskifte til den nye leverandør, så man selv slipper for bøvlet med opsigelsen hos den gamle.

Meningen er, at man dermed også undgår at være uden netforbindelse på noget tidspunkt eller at betale dobbelt abonnement.

"Det er for at sikre, at du ikke får opsagt hos det ene, og at det så tager lang tid, før det andet selskab går i gang. Det er vores hensigt, at skiftet skal ske smertefrit," siger Ib Toldstrup, direktør for Telekommunikationsindustrien.

Aftalen er indgået mellem Cybercity, TDC Totalløsninger, Tele2, DLG-Debitel Tele, Jay.net, Fullrate, UnoTel, Telia Danmark, Updata Danmark, Perspektiv Bredband, Webpartner og DK Online.

Så er det shoppetid
Aftalen minder en del om den, der har gjort det nemmere at skifte mobilselskab, og den er dermed også med til at lette livet for de mindre loyale kunder, der ynder at shoppe rundt mellem selskabernes og deres slagtilbud.

Det er der dog ikke noget problem i, mener Ib Tolstrup.

"Set fra kundens side handler det om et smertefrit bredbåndsskift, og det håber vi fra selskabernes side stimulerer konkurrencen og giver et bedre forhold til kunderne," siger han.

"Inderst inde vil virksomhederne vel gerne holde på deres kunder, men de ved også godt, at kunderne ser sig om," tilføjer Ib Tolstrup.

Han peger på, at det også gør det nemmere for det enkelte selskab at få succes med nye og spændende produkter, fordi det bliver lettere at lokke kunder til.

"Det bliver et mere levende marked på den måde," siger Ib Tolstrup.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Sådan skaber du mere effektive forretningsprocesser med automatisering
Virksomheder skal kunne håndtere enorme mængder af data, hvilket har affødt et behov for smartere og mere effektive løsninger til håndtering af de daglige, ensformige og rutineprægede processer. Hvor disse opgaver tidligere kunne klares via manuel arbejdskraft, kalder markedets udvikling og efterspørgsel nu i højere grad på automatiserede alternativer. Og det er netop her, at process mining kommer ind i billedet som et operativt værktøj til at kunne maksimere procesautomatiseringernes samlede effekt og afkast – gennem visualisering og analyse af dit komplekse dataflow. I dette whitepaper kan du lære om koblingen mellem procesoptimering og process mining – et intelligent optimeringsværktøj, der giver dig mulighed for at spore og visualisere dine data, så de bliver analyserbare og kan udnyttes til procesoptimering og til at eliminere dine digitale omveje.