Tirsdagens aviser om it

Jobindex går på børsen. Telenor sætter navne på danske tv-satsning. Grundfos rykker ind i Silicon Valley. Live-fjernsyn på mobilen begynder i dag. Microsoft bider sig fast i offentlige computere.

Jobindex går på børsen
Jobportalen Jobindex bliver i løbet af få dage noteret på minibørsen Firsth North, hvor markedsværdien ventes at blive 600 millioner kroner. Dermed bliver Jobindex en af First Norths største virksomheder. Jobindex omsatte sidste år for 62 millioner kroner og landede et overskud før skat på 22 millioner kroner. (Børsen)

Telenor sætter navne på danske tv-satsning
Telenor er klar med første del af den organisation, som benhårdt vil gå efter at blive gatekeeper på dansk tv. Det nye selskab hedder Danmarks Digital TV. Formand biver Per Bendix, men Elisabeth Heien bliver administrerende direktør. (Børsen)

Grundfos rykker ind i Silicon Valley
Den danske pumpeproducent Grundfos åbner sin egen forskningsenhed i Silicon Valley i Californien. I første omgang lejer selskabet kontor hos Innovation Center Denmark med en enkelt medarbejder. Det er planen, at engagementet med tiden skal vokse sig større. (Børsen)

Live-fjernsyn på mobilen begynder i dag
I denne uge lanceres mobil-fjernsyn i København til de første 30 testbrugere. Et helt nyt sendenet giver dem DR1, TV 2 News og en række andre tv-stationer på mobiltelefonen. Det er TDC og Viasat, der står bag forsøget. (Berlingske Tidende)

Microsoft bider sig fast i offentlige computere
Microsofts monopol bliver på ingen måde brudt med Folketingets beslutning om at indføre åbne standarder. Tværtimod er finansministeren med til at fastholde de monopol-lignende tilstande, idet han har indgået en ny aftale med Microsoft, mener lektor Jens Hørlück fra Aarhus Universitet. (Politiken)


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Her er 4 overraskende facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!
Analyseinstituttet Vanson Bourne foretog i august 2018 en markedsanalyse på vegne af TrueCommerce. Her blev 300 europæiske detail- og produktionsvirksomheder spurgt til deres nuværende samhandelsprocesser. Det kom der fire overraskende facts ud af, som vi bringer i dette whitepaper. Eksempelvis bruges fax stadig af 22% af de adspurgte 300 europæiske virksomheder. Nysgerrig? Så download dette gratis whitepaper nu.