Cybercity-kunders mail 10 timer undervejs

Med den tredje omgang mail-kaos på otte uger slår Cybercity nu rekorden. Kundernes e-post er på vej i 10 timer.

Kunder med grå hår eller med helt bare pletter på hovedet.

Sådan er status for de efterhånden opgivende mailkunder hos Cybercity, som igen i denne uge har måttet rive sig i håret over massive forsinkelser af udgående mail på op til 10timer.

Det er forsinkelser, som firmaet igen og igen glemmer at informere erhvervs- og privatkunder om på firmaets hjemmeside.

Først tirsdag, efter Computerworld igen fremlagde problemet for Cybercity, blev kunderne informeret på hjemmesiden.

Det er tredje gang på blot otte uger, at Cybercitys kunder bliver ramt af store forsinkelser på den udgående post via firmaets mailservere. Der har tidligere været forsinkelser i både slutningen af maj og slutningen af juni officielt på et par timer.

Forsinkelser reelt større
Men ifølge Computerworlds oplysninger fra frustrerede kunder var forsinkelserne reelt langt større. I slutningen af maj oplevede kunderne således forsinkelser, som svarede til en hel arbejdsdag.

Hos Cybercity forklarer kommunikationsmedarbejder Jette Westerdahl, at den tredje omgang forsinkelser skyldes en ondsindet spambølge, som mandag aften klokken 15.00 ramte firmaet.

Hun fortæller, at Cybercity ikke har hørt om forsinkelser på mere end to timer.

"Spambølgen peakede klokken 21.00 og er først nu ved at tage en lille smule af. Det betyder, at der stadigvæk er kø," siger Jette Westerdahl.

Ifølge Jette Westerdahl skyldes det en fejl, at firmaet ikke på hjemmesiden har oplyst kunderne om mailproblemerne, som ifølge Computerworld erfaringer ikke begyndemandag, men derimod i fredags, hvor mailforsinkelserne allerede havde nået mere end seks timer.

Spambølge rammer sporadisk
Det er dermed mindst tredje gang at Cybercity bliver ramt af de pludselige spambølger.

Ifølge Computerworlds oplysninger har andre i branchen ikke observeret de spambølger, som Cybercity forklarer forsinkelserne med.

Firmaets pressechef Peter Glüsing har tidligere fortalt, at firmaet oplever spambølgerne som sporadiske.

Ifølge Jette Westerdahl arbejder firmaet i øjeblikket på højtryk for at få mailsystemerne til at makke ret.

"Vi kæmper for at lave en kæmpe omlægning som er færdig 1. august," siger Jette Westerdahl.

Samtidig arbejder firmaet lige nu på en midlertidig løsning, som kan løse den tredje omgang massive mailforsinkelser på otte uger.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud strategy 2020 - fokus på management teknologier til hybrid cloud og multi cloud samt compliance aspektet

På Cloud Strategy 2020 tegner vi billedet af en cloud-verden, der strækker sig langt ud over landegrænserne, og hvor mange valg skal træffes, hvis du skal have fuldt udbytte. Mød eksperter, leverandører og andre cloud-brugere og bliv inspireret til nye satsninger i din egen virksomhed.

29. september 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

30. september 2020 | Læs mere


Giv dit salg og kundeservice et løft med Dynamics 365

Microsoft har sat turbo på udviklingen af Dynamics 365, som er stærkere, mere omfattende og mere fleksibel end nogensinde før. Resultatet er et hav af nye muligheder. Både for dig, som allerede bruger dele af Dynamics' ERP-funktionalitet, og for dig som vil høste fordelene af alle de andre smarte funktioner, Dynamics 365-platformen byder på.

06. oktober 2020 | Læs mere


Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Beskyt virksomhedens data og digitale værdier i døgndrift – målrettet, hurtigt og effektivt
Et konstant skiftende trusselsbillede og ændrede behov for eksempelvis flere hjemmearbejdspladser udfordrer virksomheden drift, indtjening og – i værste fald – eksistens. Men her er ofte allerede ganske mange sikkerhedssystemer i drift, og derfor er løsningen sjældent endnu flere tiltag og lag. De vil ofte blot bidrage til forvirringen, øge antallet af alarmer og måske endda ende med at gøre virksomhedens mere sårbar. I stedet kan det give mening at vælge en ekstern leverandør, der kan overvåge og sikre de digitale aktiver fokuseret, effektivt og i døgndrift. Helt uden behov for at sætte kostbare og ressourcekrævende projekter i søen – og uden at skulle tilkøbe dyre konsulentydelser og specialressourcer. Det kan du læse meget mere om i denne hvidbog.