Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Vi ligger i den øverste fjerdedel, når det gælder lønniveau, siger Janos Flosser, administrerende direktør i IO Interactive.

Spil-firmaer: Danske spil-ansatte tjener godt

Spilbranchen: "Vi ligger i den øverste fjerdedel, når det gælder lønniveau," lyder det fra to af Danmarks største spilfirmaer, efter ansattes kritik af spilbranchens lønniveau.

To af Danmarks største spilfirmaer, IO Interactive og NDS Danmark, afviser, at de betaler for lidt i løn.

Det sker, efter flere ansatte til Computerworld har berettet om utilfredsstillende månedslønninger og meget små lønforhøjelser.

Janos Flösser, administrerende direktør i IO Interactive, peger på, er det ikke usandsynligt, at mange arbejder meget billigt eller endda helt gratis i de små spil-selskaber, der forsøger at slå igennem.

"Men jeg kan bedst udtale mig om IO Interactive. Og her ligger vi i den øverste fjerdedel, når det gælder lønniveauet," siger Janos Flösser.

Over middel

Det samme gælder hos NDS Danmark.

"Vi gør en dyd ud af at ligge over middel – også når det gælder det generelle lønniveau i it-branchen. Vi foretager løn-sammenligninger hvert andet år, og der ligger vi over gennemsnittet for lignende jobs," siger direktør Jesper Knutsson.

Han understreger, at medarbejderne hos NDS Danmark i gennemsnit ikke arbejder mere end 37 timer om ugen.

Han mener derfor, at det ikke er fair at sammenligne med lønningerne hos løntunge it-konsulenter, som har dobbelt så lange arbejdsuger.

"Vi giver folk det, de skal have. Og så sammenligner vi selvfølgelig også med resten af branchen, så vores politik med at give mere end gennemsnittet kan blive gennemført," siger Jesper Knutsson.

Læs om de utilfredse spil-programmører: Dansk spil-programmører utilfredse med lønnen.

Computerworld tager temperaturen på den danske computerspilbranche med en serie om virksomheder, deres produkter og deres udfordringer. Har du en historie, så mail til Mads Elkær




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere