HP fokuserer på it-automatisering

HP præsenterer software-suite med henblik på at indtage en større andel af det blomstrende marked for it-automatisering.

Computerworld News Service HP's nye software-suite, kaldet Automated Operations 1.0, indeholder HP Business Service Automation, som inkorporerer den datacenter-automatiseringsteknologi, HP overtog ved købet af Opsware tidligere på året.

Ifølge HP kan brugerne ved hjælp af det håndtere it-processer og skabe automatiserede arbejdsgange, der omfatter en række systemer og teams.

Produktet gør det muligt for kunderne at registrere alle konfigurations- og forandringsaktiviteter.

Suiten indeholder også Service Manager 7.0 og Decision Center 2.0. Derudover præsenterede HP Blueprint og Training til Service manager 7.0 og IT Service Management Assessment Services.

"Det ser ud til at være et rigtig godt første skridt mod en integreret produkt-suite," vurderer analytiker Chip Gliedman, Forrester Research.

Ligeværdig kamp
Analytiker Evelyn Hubbert udtaler, at Opswares teknologi udgør kronen på værket i HP's automatiserings-produktlinje.

HP kæmper mod BMC, CA og IBM på markedet for it-automatisering.

"De fire virksomheder kæmper en ligeværdig kamp mod hinanden. HP har lige så gode løsninger og chancer som enhver anden virksomhed," udtaler Chip Cliedman.

Men markedet er stort nok til flere store spillere, mener analytikeren.

"Footprintet for disse typer løsninger er meget bredere end bare helpdesk," siger han.

Oversat af Mille Bindslev
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

IGNITE Graduate Program

Smartpage A/S

Fullstack-udvikler

Orifarm

Test Manager
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2021

Gennem målrettede opkøb og egenudvikling tilbyder SAP i dag en produktpalette, der blandt andet omfatter avancerede analyseredskaber, HR-systemer og helt- eller delvist cloud-baserede løsninger. Få muligheden for at møde erfarne it-folk, der kan hjælpe dig videre på din SAP-rejse.

13. april 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


Premium
NNIT-selskabet Scales efter nedlukning af svenske og norske selskaber: De store vækstmuligheder ligger i Danmark
Interview: I løbet af 2020 har det NNIT-ejede Scales lukket sine datterselskaber i Norge og Sverige. I stedet fokuserer ERP-selskabet udelukkende på Danmark de næste par år, forklarer, forklarer CEO Hasse Bergman. Se her, hvorfor selskabet har afviklet de to nordiske enheder.
Computerworld
Sundhed.dk er klar med vaccinepas: Sådan finder du det
Regeringen har sendt et digitalt coronapas i udbud, men allerede nu kan du få adgang til et digitalt vaccinepas, der dokumenterer din vaccinationsstatus.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Data fra 45.000 virksomheder: Sådan lykkes den digital transformation
Digital transformation medfører gennemgribende forandringer og lykkes kun, hvis du får kunder og medarbejdere med på vognen. Denne hvidbog fra Zendesk konkluderer på data fra 45.000 virksomheder, hvornår processen lykkes – og hvornår den ikke gør.