Artikel top billede

Find din kommende partner på CeBIT

Future Match på CeBIT-messen giver mulighed for at komme i kontakt med fremtidige teknologiske partnere på tværs af landegrænser og sprogbarrierer.

For 10. gang holder Innovation Relay Center-netværket, IRC, virksomhedsdating på CeBIT-messen i Hannover.

Future Match-arrangementet giver mulighed for, at virksomheder, der føler de kan drage nytte af et teknologisk samarbejde med en anden virksomhed, kan få hjælp til at komme i kontakt med interessante partnere i andre europæiske lande.

IRC er et netværk af centre, der har til formål at støtte innovation og teknologisk samarbejde på tværs af landegrænser. Der er 71 centre i 33 lande. IRC-netværket blev grundlagt i 1995 af EU-Kommissionen.

Teknologien er i fokus

Og det er netop teknologien der er i fokus til Future Match. Ideen er at finde partnere til teknologisk samarbejde, ikke nødvendigvis forretningsmæssigt samarbejde. Deciderede salgsaftaler er slet ikke tilladt.

”Vi kører for offentlige midler, så vi må ikke hjælpe med direkte salgsaktiviteter,” siger Sebastian Schwarz, koordinator i IRC Denmark.

I år giver Future Match desuden mulighed for at finde samarbejdspartnere til IT-forskningsprojekter inden for EU’s 7. rammeprogram for forskning.

Også nyt i år, er et samarbejde med Open TTT, der giver bedre muligheder for at møde udviklere og udbydere af open source software.

Ved tilmelding udfylder man en profil, hvor man beskriver, hvad man selv kan tilbyde, og hvad man eftersøger. Bagefter har man en uge til at søge i andre deltageres profiler, og finde ud af hvem man gerne vil møde. Future Match arrangerer og koordinerer møderne.

Man kan allerede nu se tilmeldte virksomheder på Future Match’s hjemmeside og begynde at overveje, om der ligger en fremtidig forretningspartner iblandt.

”Det handler om at finde ud af, om man har et match på virksomhedens side, om der er mulighed for et samarbejde. Men det handler selvfølgelig også om kemien mellem menneskene,” siger Sebastian Schwarz.

”Det kan godt være lidt svært at formidle konceptet, men når først man har forstået det er det faktisk meget enkelt. Der er en online speed-dating-database, og dem du finder interessante klikker du på. Til sidst får du en plan over, hvem du skal mødes med,” siger Sebastian Schwarz.

”Det foregår over fire dage, og det er jo ikke alle, der er til stede alle fire dage, men de gør deres bedste for at få det til at gå op, hvis to virksomheder gerne vil møde hinanden,” siger Sebastian Schwarz.

Future Match har over 500 deltagere og på de fire dage arrangementet varer holdes mere end 1.200 virksomhedsmøder.

Ren speed-dating

Future Match foregår i en hal, der hedder Future Park, hvor der står en hel masse mødeborde med numre på.

”Så står der måske på din mødeplan, at du skal mødes med virksomhed X fra Spanien fra klokken 14.00-14.30 ved bord 127,” siger Sebastian Schwarz.

Når den halve time er gået ringer en klokke, så virksomhederne kan haste videre til det næste møde – måske en værdifuld kontakt rigere.

”Det er ren speed-dating,” siger Sebastian Schwarz.

For at eliminere de fleste sprogbarrierer er datingsproget engelsk.

Future Match afvikles i år fra 4.-8. marts. Sidste tilmeldingsfrist er 6. februar. Det koster ikke noget at deltage i Future Match, og deltagere får CeBIT-adgang til halv pris.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere