Artikel top billede

Dating.dk-folk køber stor luns af Newz.dk

Selskabet bag Dating.dk - Freeway - opkøber halvdelen af newz.dk og satser på at være en blive en større spiller.

Freeway-koncernen må have fået øje på vækst-muligheder i it-nyhedssitet Newz.dk.

I hvert fald køber koncernen halvdelen af sitet. Det sker kort tid efter, at Freeway overtog Nyhedsavisen.

Ifølge en pressemeddelelse er newz.dk Danmarks fjerde-største it-nyhedssite. Freeway satser på en endnu bedre plads.

Her fremgår det desuden, at Freeway og newz.dk sammen har store planer med sitet og partnerskabet.

Hvad det specifikt indebærer, forbliver endnu en forretningshemmelighed.

”Investeringen af newz.dk er meget interessant for os, da det er et site med stor udvikling. Vi ser mange muligheder i den tekniske platform, som newz.dk er opbygget på. Vi har allerede to – tre potentielle udvidelser på tegnebrættet, som vi forventer os meget af”, udtaler medejer af Freeway, Peter Sønderby, i pressemeddelelsen.

Newz.dk blev grundlagt i 1999. Det særlige ved nyhedssitet er, at brugerne kan bidrage med
nyheder.

Førsteplads

”Inden årets udgang forventer vi at ligge på en førsteplads inden for it-nyheder i Danmark. Freeway er en koncern, der har stor erfaring med at skabe succeser og derfor har vi valgt at sælge halvdelen af newz.dk til dem, da vi i samarbejde kan skabe en endnu større succes”, siger Johnny Rechnagel, medejer af newz.dk.

Trafikmæssigt bliver newz.dk tilføjet Freeways eksisterende portefølje, der på nuværende dækker over cirka en million månedlige unikke brugere. Ifølge FDIM har newz.dk cirka 130.000 månedlige unikke brugere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.