Fire dårlige sager for CSC

Tilbage til artiklen: Er CSC en kolos på lerfødder?

Skat-modernisering til hjørne

Skats store systemmodernisering bliver bremset af CSC-problemer, der skal levere et udviklingsmiljø. Mangel på ressourcer, lyder meldingen, som betyder, at projektet ikke kan komme videre. Læs mere om sagen.

Koster skatteyderne 80 millioner

CSC’s udskydelse af statens store tinglysningssystem ender med at koste de danske skatteydere 80 millioner kroner. Selv risikerer CSC en bod på blot tre millioner kroner. Læs mere om sagen.

Fem utilfredse ministerier:
For ringe support og for ringe samarbejde. Sådan lyder kritikken fra fem ministerier af ESDH-samarbejdet med CSC og ScanJour. Selskaberne erklærer sig glade for kritikken. Læs mere om sagen.

Regning for forsvarets it-udgifter

Forsvaret kalder CSC en bøvlet leverandør, og CSC må betale for forsinkelser i et ESDH-projekt. Dermed viser endnu et FESD-projekt sig at være kørt af sporet. Læs mere om sagen.

Tilbage til artiklen: Er CSC en kolos på lerfødder?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?