Artikel top billede

Microsoft klar med Windows Mobile 6.1

Microsoft løfter sløret for nye funktioner i Windows Mobile 6.1-platform. Funktionerne sigter mod anvendelighed på både jobbet og derhjemme, lyder det fra Microsoft.

Computerworld News Service: Microsofts Mobiles produktchef, Derek Snyder, løfter sløret for adskillige applikationer og programmer i Windows Mobile 6.1-pakken.

Derek Snyder fortæller, at den nye Windows Mobile-platform, som forventes at komme på markedet inden for de næste par måneder, er udviklet til at dække behov inden for både arbejde og underholdning på trådløse mobiler og til at skabe en mobil, der både kan bruges til arbejdsmæssige – og personlige formål.

En af de store nye funktioner på platformen er en ny mobil Internet Explorer-browser, der giver brugeren mulighed for at se hele websider i stedet for mobil-optimerede sider, ligesom der kan panoreres zoomes på siderne.

Ifølge Derek Snyder indeholder Windows Mobile også Adobe Flash-teknologi i det nye mobile Internet Explorer, der vil gøre det muligt for brugeren at se videoer fra YouTube på Windows Mobile-telefoner.

Flash på vej

Ifølge Derek Snyder bliver Flash installeret på Windows Mobile-telefoner i slutningen af 2008.

Robbie Bach, leder af Microsofts underholdnings-afdeling, passer Windows Mobile 6.1 godt til kunder, der vil have mulighed for at få alle deres oplevelser på præcist det sted og tidspunkt, hvor det passer dem.

Han antyder, at Windows Mobile satser mere på forbugermarkedet.

”Historisk set har folk set Windows Mobile som en mobil løsning for folk, der arbejder. Det ændrer sig nu, fordi vi ved, at folk gerne vil have en mobil, de kan bruge - uanset om de er på arbejde eller hjemme.”

Udover den nye browser på platformen er Microsoft også på vej med andre Windows Mobile 6.1-funktioner.

De tæller:

- En ”Getting Startet”-funktion, der gør det muligt for brugeren at have mail-konto, password, Bluetooth-headset og andre funktioner på sin telefon.

- En sms-funktion, der giver brugeren mulighed for at se alle samtale-tråde.

- ”Live Search for Mobile” – en konstant opgraderet applikation, der hjælper brugeren med at finde virksomheder, kørselsvejledninger, trafikrapporter, sammenligne benzinpriser på lokale benzintanke og finde andre lokale oplysninger.

Oversat af Mille Bindslev




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere