Janos Flösser forlader IO Interactive

Administrerende direktør for spilproducenten IOI, Janos Flösser, takker af. Han fortsætter karrieren med en toppost i det amerikanske moderselskab.

Janos Flösser er en af ophavsmændene bag danske spilsucceser som Hitman, Kane & Lynch og Freedom Fighters, der er solgt i mere end 10 millioner eksemplarer verden over.

Nu forlader han jobbet som administrerende direktør for IO Interactive (IOI) og overlader posten til Niels Jørgensen.

Janos Flösser fortsætter til en international toppost som kreativ direktør for hele IO Interactives amerikanske moderselskab SCi Entertainment Group.

Her skal han med base i København stå i spidsen for udviklingen af koncernens samlede kreative strategi og produktudvikling.

"Jeg har fået et drømmejob og samtidig fået opfyldt mit krav om at kunne arbejde fra Danmark, så jeg er meget glad," siger Janos Flösser til Computerworld.

Janos Flösser fortsætter som bestyrelsesmedlem i IOI.

Ny chef hentes fra baglandet
Niels Jørgensen, der overtager roret i IOI er uddannet jurist fra Københavns Universitet og kom til firmaet i 2002.

Han blev fra starten en del af den danske ledelsesgruppe, og blev i 2005 udnævnt til administrationschef med ansvar for finans og it.

IO Interactive blev stiftet i 1998. I 2004 blev virksomheden solgt til den engelske spiludgiver Eidos, der indgår i SCi Entertainment Group, som også omfatter spiludviklingsfirmaer som Crystal Dynamics, Beautiful Game Studios, Pivotal Games, Rockpool Games og Eidos Montreal.

IO Interactive beskæftiger godt 200 medarbejdere fra 23 forskellige lande. Omsætningen i 2006/2007 var på 115 millioner kroner.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Få succes med sourcing - hør erfaringerne fra Widex, Getinge, One Q og Amesto Group

Sourcing er en af de vigtigste strategiske discipliner i moderne it-drift. Uanset om du overvejer at in- eller outsource og hvad enten det er globalt eller lokalt, så kræver det viden og styr på aftaler og kontrakter.

21. august 2019 | Læs mere


Cybertrusler: Få styr på it-sikkerheden – aktuelle trusler, strategi og business continuity

It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed? På denne konference tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

22. august 2019 | Læs mere


Cybertrusler: Få styr på it-sikkerheden – aktuelle trusler, strategi og business continuity

It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed? På denne konference tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

27. august 2019 | Læs mere


Premium
Det næste store it-sikkerhedsområde: ‘Deepfake’ - se her hvad der kan ramme dig
‘Deepfake’ kan blive det næste store it-sikkerhedsområde. Området er under hastig udvikling i takt med, at hackerne tager AI og andre avancerede algoritmer i brug.
Computerworld
Google klar med ny funktion: Nu kan Android-brugere droppe passwordet
I disse dage udruller Google en ny Android-funktion, der gør, at du kan logge ind på flere Google-tjenester med et fingeraftryk.
CIO
Er du omgivet af idioter? ...så er du måske i den opvarmede fase
Klumme: Jeg har endnu ikke været i en virksomhed, der står foran implementeringen af et nyt forretningskoncept, der jubler ved tanken om, at it skal inddrages. Det må vi it-mennesker begynde at forholde os til. Lad os få katten ud af sækken: I rigtig mange virksomheder er akilleshælen
it.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Adfærd og overblik er alfa omega inden for it-sikkerhed. Se her, hvordan du får det.
Et sted, der altid er aktivitet, er på it-sikkerhedsområdet. Det er et fuldtidsjob at overvåge din it-sikkerhed og ingen kan beskytte sig 100 procent mod alle trusler, og der findes ikke én teknologi eller løsning, som kan forhindre et angreb. Det altoverskyggende formål med en Managed Detection & Response løsning er derfor, at du kan sove roligt om natten. En Managed Detection & Response løsning giver dig det overblik over enheder, systemer og trusler, der gør, at du føler dig tryg, og at din virksomheds it fungerer som den skal, og ingen data går tabt eller bliver kompromitteret. I dette whitepaper gør vi dig klogere på, hvordan du får overblik, og hvordan du får identificeret årsagen til angrebet, så du kan sove roligt om natten.