Janos Flösser forlader IO Interactive

Administrerende direktør for spilproducenten IOI, Janos Flösser, takker af. Han fortsætter karrieren med en toppost i det amerikanske moderselskab.

Janos Flösser er en af ophavsmændene bag danske spilsucceser som Hitman, Kane & Lynch og Freedom Fighters, der er solgt i mere end 10 millioner eksemplarer verden over.

Nu forlader han jobbet som administrerende direktør for IO Interactive (IOI) og overlader posten til Niels Jørgensen.

Janos Flösser fortsætter til en international toppost som kreativ direktør for hele IO Interactives amerikanske moderselskab SCi Entertainment Group.

Her skal han med base i København stå i spidsen for udviklingen af koncernens samlede kreative strategi og produktudvikling.

"Jeg har fået et drømmejob og samtidig fået opfyldt mit krav om at kunne arbejde fra Danmark, så jeg er meget glad," siger Janos Flösser til Computerworld.

Janos Flösser fortsætter som bestyrelsesmedlem i IOI.

Ny chef hentes fra baglandet
Niels Jørgensen, der overtager roret i IOI er uddannet jurist fra Københavns Universitet og kom til firmaet i 2002.

Han blev fra starten en del af den danske ledelsesgruppe, og blev i 2005 udnævnt til administrationschef med ansvar for finans og it.

IO Interactive blev stiftet i 1998. I 2004 blev virksomheden solgt til den engelske spiludgiver Eidos, der indgår i SCi Entertainment Group, som også omfatter spiludviklingsfirmaer som Crystal Dynamics, Beautiful Game Studios, Pivotal Games, Rockpool Games og Eidos Montreal.

IO Interactive beskæftiger godt 200 medarbejdere fra 23 forskellige lande. Omsætningen i 2006/2007 var på 115 millioner kroner.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ESDH / ECM - Optimal og effektiv data- og dokumenthåndtering

Med ECM kan indsamle, tilgå og styre informationer på tværs af virksomhedens systemer. Du får overblikket over alt fra dokumenter, video- og lydfiler til mails og andet indhold gennem hele livscyklussen. Få inspiration til din egen ECM-løsning, til hvordan du sikrer høj datakvalitet på tværs i organisationen og hvordan du tænker ESDH/ECM ind i hele den digitale arbejdsplads.

23. januar 2019 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

24. januar 2019 | Læs mere


Blockchain: Totalt styr på data gennem hele kæden

Blockchain-teknologien kan sikre og effektivisere dine produktions- og innovationsmiljøer i hidtil uset grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder jeg de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworld event

25. januar 2019 | Læs mere






Premium
"Det kan godt være, at du tjener flere penge i det private, men du har ikke det samme fokus på faglighed, sammenhold og netværk som i det offentlige."
"Når først noget fungerer i det offentlige, så går man all in, og det kan man også mærke for tiden i forhold til ny teknologi og digitalisering i kommunerne."
CIO
Tech fra Toppen: Tim Vang får hastigheden op og de rigtige idéer frem med Googles pretotyping
Tech fra Toppen: Tim Vang får ideerne frem og hastigheden op ved konstant at tænke små overskuelige eksperimenter ind idéprocessen. Metoden hedder pretotyping og stammer fra Google. Lær meget mere om, hvordan du kan bruge værktøjet her.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Spændende undersøgelse: Her ligger forretningsværdien i print-sikkerhed
En undersøgelse fra IDC viser, at der for virksomheder er en solid business case i at prioritere sikkerhed på print, og ethvert it-initiativ der kan nedbringe omkostninger, er attraktivt for ledere. I undersøgelsen har IDC lavet dybdegående interviews med 16 organisationer, som bruger en entreprise printerløsning, og disse interviews viser at der ligger stor forretningsværdi i denne løsning. Organisationerne blev bedt om at beskrive forskellen på ”før” og ”efter” og det viser sig, at de har opnået et mere sikkert print-miljø, samtidig med at der spares både penge og tid.