Janos Flösser forlader IO Interactive

Administrerende direktør for spilproducenten IOI, Janos Flösser, takker af. Han fortsætter karrieren med en toppost i det amerikanske moderselskab.

Janos Flösser er en af ophavsmændene bag danske spilsucceser som Hitman, Kane & Lynch og Freedom Fighters, der er solgt i mere end 10 millioner eksemplarer verden over.

Nu forlader han jobbet som administrerende direktør for IO Interactive (IOI) og overlader posten til Niels Jørgensen.

Janos Flösser fortsætter til en international toppost som kreativ direktør for hele IO Interactives amerikanske moderselskab SCi Entertainment Group.

Her skal han med base i København stå i spidsen for udviklingen af koncernens samlede kreative strategi og produktudvikling.

"Jeg har fået et drømmejob og samtidig fået opfyldt mit krav om at kunne arbejde fra Danmark, så jeg er meget glad," siger Janos Flösser til Computerworld.

Janos Flösser fortsætter som bestyrelsesmedlem i IOI.

Ny chef hentes fra baglandet
Niels Jørgensen, der overtager roret i IOI er uddannet jurist fra Københavns Universitet og kom til firmaet i 2002.

Han blev fra starten en del af den danske ledelsesgruppe, og blev i 2005 udnævnt til administrationschef med ansvar for finans og it.

IO Interactive blev stiftet i 1998. I 2004 blev virksomheden solgt til den engelske spiludgiver Eidos, der indgår i SCi Entertainment Group, som også omfatter spiludviklingsfirmaer som Crystal Dynamics, Beautiful Game Studios, Pivotal Games, Rockpool Games og Eidos Montreal.

IO Interactive beskæftiger godt 200 medarbejdere fra 23 forskellige lande. Omsætningen i 2006/2007 var på 115 millioner kroner.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Fremtidens it-ressourcer – sådan tiltrækker og fastholder I de bedste medarbejdere.

Danmark kommer til at mangle 19.000 it-specialister frem mod 2030 – og det kommer til at hæmme de danske virksomheders forretningsevne. På konferencen vil du få inspiration til og konkret viden om, hvordan du får fat i og fastholder de bedste it-profiler i et marked med høj efterspørgsel og relativt få ansøgere.

22. november 2018 | Læs mere


Roundtable: Muligheder og gevinster med RPA

RPA - robot proces automation - er for alvor på vej frem i mange organisationer: Der er meget store muligheder for de fleste organisationer i software-robotter, der er relativt nemme at opsætte.

22. november 2018 | Læs mere


CRM: Bedre og mere effektiv kundehåndtering i en digital tidsalder

Hør om implementering, processer og forandringsledelse - og få et indblik i helt konkrete løsninger, værktøjer og lær hvordan du får effektiviseret den interne administration og løftet kundeoplevelsen

27. november 2018 | Læs mere


Premium
Falck's nye CIO får it-afdelingen til at bidrage til forretningen med smart metode: "Der er ikke noget revolutionerende i det. Det virker bare super godt"
I mange virksomheder kæmper it med at bidrage til forretningen. Men hos Falck bruger it-afdelingen en snedig metode, der spiller it-afdelingen stærk fra begyndelsen. Virksomhedens nye CIO giver dig her en introduktion til BIO-metoden.
Computerworld
Yousee varsler prisstigninger på op til 36 procent - skal være med til at finansiere fiber-udrulning
Yousee varsler prisstigninger på både tv-pakker og bredbånd. Pengene skal blandt andet være med til finansiere fiber-investeringer.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwoll, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Fire trin til øget cybersikkerhed på den digitale arbejdsplads
Organisationer af enhver størrelse er i konstant risiko for at blive udsat for cyberangreb, som potentielt kan ende med at koste millioner af kroner. I de kommende år vil reguleringer, som den nye EU-persondataforordning, kunne straffe virksomheder med gigantiske bøder, for utilstrækkelig sikring af deres systemer og data. Hvordan dette kan undgås, kan du læse mere om i dette whitepaper.