Artikel top billede

Ideen med Fring er at tilbyde gratis adgang til ens favorit instant messenging service som ICQ eller VoIP-program som Skype. Foto: Sean Locke/iStockphoto

Hvem 'fringer' du til?

Fring giver som de første adgang til Skype og andre VoIP-systemer for de anslået 8.000 danskere med en iPhone mobiltelefon i lommen. Gratis vel at mærke.

Hvis det israelske selskab Fring ellers har ret, har virksomheden som den første konstrueret en applikation til Apples iPhone, som giver brugerne adgang til gratis VoIP med Skype og andre.

Bag Fring står blandt andreAvi Shechter, en af bagmændene til det populære chat-program ICQ, som for eksempel benyttes af mange her på Computerworlds redaktion.

Ideen med Fring

Ideen med Fring er at tilbyde gratis adgang til ens favorit instant messenging service som ICQ eller VoIP-program som Skype. Når selskabet reklamerer med 'gratis' glemmer de at nævne, at man dog skal betale for datatrafikken til ens teleselskab.

Fring tilbyder brugerne en slags always on tilstedeværelse, der ligner den, som de har med deres computere. Hvilket allerede harvakt opsigt andre steder end her.

Anslået er der 8.000 danskere, der har købt sig en iPhone, men Fring tilbyder den samme service til et væld af andre mobiltelefon mærker. Endnu har vi til at gode at se, hvor godt Fring fungerer her i landet.

Så kan man skype, mens man fringer. Eller er det omvendt?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere