På billedet ses Jesper Weng, der nu forlader Netkoncept til fordel for Jesper Deluran.

Direktør forlader Jensby-selskab

Jesper Weng forlader direktørposten i JMI Invest-selskabet, Netkoncept. Salgssiden skal styrkes med den nye direktør Jesper Deleuran i spidsen, mens Jesper Weng vender tilbage til JMI Invest.

Et af selskaberne i Asger Jensbys investeringsselskab, JMI Invest, skifter direktør.

Netkoncept har de sidste godt to år haft Jesper Weng som direktør, men det er slut nu.

"Min opgave i Netkoncept er overstået, fordi vi nu har lavet de strukturelle og fundamentale ændringer, der skal til i virksomheden," siger Jesper Weng.

"Det har taget længere tid end ventet at vende udviklingen, men vi mener, at tidspunktet er rigtigt nu," siger han videre.

Med det henviser han til omlægningen af virksomheden for et års tid siden, hvor selskabet gik fra at beskæftige sig stort set udelukkende med hardware-salg til at være en konsulentforretning.

Derudover solgte Netkoncept i januar i år softwareforretningen fra til A Gain, mens IP-telefoni-delen i april blev solgt til Axcess og 3PAS.

Fokus på udviklingen
"Opgaven i Netkoncept går derfor nu ud på at vokse. Derfor er der brug for en Netkoncept-mand til at køre virksomheden videre," siger Jesper Weng, som selv vender tilbage til JMI Invest, hvor han skal beskæftige sig med investeringsselskabets portefølje af virksomheder.

I stedet er ansvaret lagt i hænderne på Jesper Deleuran, der nu bliver ansvarlig for hele Netkoncept Gruppens fire selskaber Netkoncept Advisors, Netkoncept Hosting, Netkoncept Services & Facility Management og DataCompagniet.

"Fremadrettet skal vi udnytte de synergier, der ligger i vores forskellige forretningsområder," siger den nye direktør for Netkoncept Gruppen, Jesper Deleuran, der kommer fra en stilling som direktør for DataCompagniet, der har en stærkt salgsfokuseret strategi.

Og netop salget skal der fokuseres ekstra meget på i den kommende tid for hele Netkoncept Gruppen.

"På salgssiden skal vi ikke længere fungere som fire enkeltstående virksomheder, men som ét hele," siger Jesper Deleuran.

Han understreger dog, at det ikke betyder fusion, som der ellers tidligere var planer om for Netkoncept og DataCompagniet, ligesom der heller ikke er planer om nedskæringer i organisationen som følge af, at man samler salgsindsatsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Er du klar til at rekruttere de attraktive it-talenter i 2021?

Hvad betyder aller mest for danske it-kandidater, og har corona været med til at skubbe til it-kandidaternes værdisæt? Det gennemgår vi på denne times webinar, hvor der naturligvis også vil være plads til spørgsmål og mulighed for videre dialog.

10. december 2020 | Læs mere


Premium
IT Relation fortsætter offensiv opkøbsbølge: Overtager it-sikkerheds-selskabet Improsec
Vækst-selskabet IT Relation fortsætter sin massive opkøbsbølge, der har ført til et to-ciftret antal opkøb over de seneste år. Selskabet overtager nu sikkerhedsselskabet Improsec.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.