Telia barsler med billige bærbare bredbånds-pc'er

Billige bærbare skal sælges sammen med mobile bredbåndsabonnementer, mener Telia. Sonofon forventer også at hoppe med på lavpris-pc'erne.

Den helt store lommeregner er hevet frem hos tele-koncernen Telia.

For selskabet er ved at flikke et tilbud sammen til mobile, internethungrende danskere, der ønsker at være online på farten.

Tilbuddet går på at slå Telias mobile bredbånds-abonnement sammen med salg af billige pc'er, som det også er tilfældet med konkurrenten Telenors satsning i hjemlandet Norge.

Hos vores norske broderfolk kan man igennem Telenor købe en Thinkpad til én krone, hvis man er villig til at binde sig til Telenors bredbåndsabonnement i 12 måneder.

Den danske bindingsperiode på mobilt bredbånd til private må dog ikke overstige seks måneder, og derfor vil Telia ikke forære pc'erne væk i samme stil.

"Vi kommer i andet halvår af 2008 med et stærkt og unikt tilbud med bundling af bredbånd og pc'er, men jeg kan ikke afsløre priserne på grund af konkurrencesituationen," siger Telias pressechef, Rune Fick Hansen, til Computerworld.

Han afviser dog, at pc'erne vil blive sat til salg for en krone, som det ellers er kendt fra mobil-markedet.

Konkurrenterne følger med
Hos Telias konkurrent, Sonofon, er der også gang i regnearkene for at finde den optimale pris på salg af mobilt bredbåndsabonnement koblet med pc.

"Tilskud til hardware er kommet for at blive, og vi regner med at have et rigtig godt tilbud inden udgangen af 2008. Det bliver ikke så billigt som i Norge, fordi vi ikke kan binde kunderne lige så længe," siger pressechef Peter Glüsing fra Telenors danske datterselskab Sonofon.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED-Data A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Her er 4 overraskende facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!
Analyseinstituttet Vanson Bourne foretog i august 2018 en markedsanalyse på vegne af TrueCommerce. Her blev 300 europæiske detail- og produktionsvirksomheder spurgt til deres nuværende samhandelsprocesser. Det kom der fire overraskende facts ud af, som vi bringer i dette whitepaper. Eksempelvis bruges fax stadig af 22% af de adspurgte 300 europæiske virksomheder. Nysgerrig? Så download dette gratis whitepaper nu.