Tirsdagens aviser om it

Mobilregning på 22.382 kroner. DI foreslår stokkemetoder mod høje datapriser. IDC: Hård tid for hardware i Danmark. Amerikansk gigant på opkøb i Århus.

Mobilregning på 22.382 kroner
Sonofon kræver 22.382 kroner af en erhvervskunde for en måneds mobilt bredbånd. Kunden har brugt 5.920 MB. Samtidig sælger Sonofon 10.000 MB for 436 kroner.
(Morgenavisen Jyllands-Posten)

IDC: Hård tid for hardware i Danmark
Tal fra analysehuset IDC viser, at mellem 2006 til 2011, bliver 2008 det år, hvor der især bliver holdt igen med indkøb af hardware herhjemme. IDC forventer således nulvækst på hardwareområdet, mens der forsat ventes vækst i salg af it-tjenesteydelser på mellem fire og fem procent. Salget af software forventes at holde samme niveau som i fjor og lande på omkring otte procent.
(Børsen)

DI foreslår stokkemetoder mod høje datapriser
EU bankede for et par år siden priserne på mobil taletelefoni ned for at fremme den digitale udvikling i Europa. Nu er turen efter Dansk Industris opfattelse kommet til priserne på mobildata, som er alt for høje og skal meget længere ned. ”Markedskræfterne gør selvfølgelig en del, men jeg tror ikke, at det kommer til at gå hurtigt nok,” siger Tom Togsverd fra DI’s brancheorganisation ITEK.
(Børsen)

Amerikansk gigant på opkøb i Århus
En amerikansk milliardkoncern med datterselskab i København vil være landsdækkende og indleder derfor jagten på jyske firmaer inden for it-, medie- og kommunikationsbranchen. Specielt Århus-området er i fokus. ”Jeg kan af gode grunde ikke røbe, hvem amerikanerne er. Vi forventer et eller to opkøb inden årets udgang,” siger administrerende direktør Jan Larsen fra LNP Corporate Finance, der rådgiver amerikanerne.
(Børsen)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.