Tirsdagens aviser om it

Mobilregning på 22.382 kroner. DI foreslår stokkemetoder mod høje datapriser. IDC: Hård tid for hardware i Danmark. Amerikansk gigant på opkøb i Århus.

Mobilregning på 22.382 kroner
Sonofon kræver 22.382 kroner af en erhvervskunde for en måneds mobilt bredbånd. Kunden har brugt 5.920 MB. Samtidig sælger Sonofon 10.000 MB for 436 kroner.
(Morgenavisen Jyllands-Posten)

IDC: Hård tid for hardware i Danmark
Tal fra analysehuset IDC viser, at mellem 2006 til 2011, bliver 2008 det år, hvor der især bliver holdt igen med indkøb af hardware herhjemme. IDC forventer således nulvækst på hardwareområdet, mens der forsat ventes vækst i salg af it-tjenesteydelser på mellem fire og fem procent. Salget af software forventes at holde samme niveau som i fjor og lande på omkring otte procent.
(Børsen)

DI foreslår stokkemetoder mod høje datapriser
EU bankede for et par år siden priserne på mobil taletelefoni ned for at fremme den digitale udvikling i Europa. Nu er turen efter Dansk Industris opfattelse kommet til priserne på mobildata, som er alt for høje og skal meget længere ned. ”Markedskræfterne gør selvfølgelig en del, men jeg tror ikke, at det kommer til at gå hurtigt nok,” siger Tom Togsverd fra DI’s brancheorganisation ITEK.
(Børsen)

Amerikansk gigant på opkøb i Århus
En amerikansk milliardkoncern med datterselskab i København vil være landsdækkende og indleder derfor jagten på jyske firmaer inden for it-, medie- og kommunikationsbranchen. Specielt Århus-området er i fokus. ”Jeg kan af gode grunde ikke røbe, hvem amerikanerne er. Vi forventer et eller to opkøb inden årets udgang,” siger administrerende direktør Jan Larsen fra LNP Corporate Finance, der rådgiver amerikanerne.
(Børsen)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Delivering enduring customer engagement: Why now is the time to invest in a solid data foundation

Never has it been more important to have a robust data management strategy that enables a 360 view of the customer. The most successful companies in the current environment are harnessing the value of their data by proactively monitoring changes in customer behaviors & experiences and making targeted investments to address them.Hear firsthand how Maersk is offering a completely differentiated customer experience by putting data at the heart of their digital-transformation journey.

23. april 2021 | Læs mere


Digital konference: Træf det rigtige cloud-valg - fokus på strategi bag og muligheder med hybrid- og multi-cloud

Få indsigt i de strategiske valg, som en række førende CIO'er har foretaget på cloud-området - og hør hvordan hybrid- og multi cloud-tilgangen giver en række fordele - hvis du vel og mærke kan få sikkerhed, release cycles og flere teknologi-stakke til at gå op i en højere enhed.

28. april 2021 | Læs mere


Brug af kunstig intelligens i den kommunale sagsbehandling

Der er behov for en kritisk samfundsdebat om brug af kunstig intelligens i det offentlige. Vi sætter derfor fokus på, hvilke udfordringer og muligheder der er, og hvilke rettigheder borgerne har i en sådan en situation, hvor sagsbehandlingen og afgørelserne er truffet på baggrund af kunstig intelligens. Og hør hvordan nogle af de kommuner, der har erfaringer med brug af kunstig intelligens, har formået at anvende denne teknologi.

29. april 2021 | Læs mere


Premium
Atea stormer frem: Her er de 20 it-leverandører som branchen mener har de bedste produkter, ydelser og service
Computerworld Image 2021: Disse 20 selskaber leverer ifølge det professionelle it-Danmark de bedste produkter, de bedste ydelser og har den bedste service. Se listen her.
Computerworld
Nu er de her: Efter flere års rygter lancerer Apple Airtags
Langt om længe kan du købe Apples Airtags. De kan modstå støv og vand, og samtidig gør de det muligt for millioner af iPhone-brugere at hjælpe dig med at finde dine nøgler.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.