Tirsdagens aviser om it

Mobilregning på 22.382 kroner. DI foreslår stokkemetoder mod høje datapriser. IDC: Hård tid for hardware i Danmark. Amerikansk gigant på opkøb i Århus.

Mobilregning på 22.382 kroner

Sonofon kræver 22.382 kroner af en erhvervskunde for en måneds mobilt bredbånd. Kunden har brugt 5.920 MB. Samtidig sælger Sonofon 10.000 MB for 436 kroner.
(Morgenavisen Jyllands-Posten)

IDC: Hård tid for hardware i Danmark
Tal fra analysehuset IDC viser, at mellem 2006 til 2011, bliver 2008 det år, hvor der især bliver holdt igen med indkøb af hardware herhjemme. IDC forventer således nulvækst på hardwareområdet, mens der forsat ventes vækst i salg af it-tjenesteydelser på mellem fire og fem procent. Salget af software forventes at holde samme niveau som i fjor og lande på omkring otte procent.
(Børsen)

DI foreslår stokkemetoder mod høje datapriser

EU bankede for et par år siden priserne på mobil taletelefoni ned for at fremme den digitale udvikling i Europa. Nu er turen efter Dansk Industris opfattelse kommet til priserne på mobildata, som er alt for høje og skal meget længere ned. ”Markedskræfterne gør selvfølgelig en del, men jeg tror ikke, at det kommer til at gå hurtigt nok,” siger Tom Togsverd fra DI’s brancheorganisation ITEK.
(Børsen)

Amerikansk gigant på opkøb i Århus

En amerikansk milliardkoncern med datterselskab i København vil være landsdækkende og indleder derfor jagten på jyske firmaer inden for it-, medie- og kommunikationsbranchen. Specielt Århus-området er i fokus. ”Jeg kan af gode grunde ikke røbe, hvem amerikanerne er. Vi forventer et eller to opkøb inden årets udgang,” siger administrerende direktør Jan Larsen fra LNP Corporate Finance, der rådgiver amerikanerne.
(Børsen)
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere