Klaus Skjødt, Jyske Bank. Foto: Torben Klint

Han har skabt en brugervenlig Jyske Bank

CIO 2008 kandidat: Brugervenlighed og interaktiv kommunikation er nødvendigt for Jyske Banks it-leder, der har skabt en innovativ og fremtidens bank.

I Jyske Bank er it med til at skabe innovation og bankens fremtid.

Det er reelt hele produktionsapparatet som distributionskanaler og kommunikationskanaler med kunderne.

Det er rådgivernes værktøj og alle medarbejderes daglige arbejdsredskab.

"It-visionen i Jyske Bank er at bruge it til at skabe nye strategiske forretningsmuligheder og til at flytte banken markant som forretning," siger Klaus Skjødt.

Konceptet "Jyske Forskelle 2. generation" er et meget synligt eksempel på innovation, og som den 42-årige it-leder har spillet en væsentlig rolle i opbygningen af.

Formålet har været at skabe en mere kundevenlig bank med et sammenhængende koncept.

Interaktiv kommunikation
"Det er i høj grad brug af multimedie og unified communikation og et projekt, hvor vi arbejdede sammen med leverandørerne for rent at udvikle løsningerne. For der fandtes slet ikke den slags løsninger på markedet," fortæller it-lederen.

Der blev udviklet skærme, der kan kommunikere budskaberne til kunder i afdelingsnettet og en unified comunication-platform, der skaber interaktiv kommunikation.

Platformen bliver også brugt til intern kommunikation. I bankens intranet er meget skriftig information udskiftet med videoklip.

"Vi kan se, at i løbet af 30 sekunders videoklip kan vi formidle information, som man før i tiden skulle bruge 10 sider på at beskrive," forklarer Klaus Skjødt.

Det første år efter implementeringen af konceptet fik banken fordoblet tilgangen af nye kunder – og tilgangen fortsætter endnu.

Klaus O. Skjødt er oprindeligt bankuddannet i Jyske Bank.

Efter nogle år i bankens afdelingsnet røg han til hovedkvarteret i Silkeborg, hvor han blandt andet blev afdelingsdirektør for produktudvikling og senere koncernøkonomi.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.