Artikel top billede

"Ligesom andre steder i samfundet spiller it en stigende rolle, når FN, NGO'er og andre organisationer skal koordinere deres indsats i verdens brændpunkter," siger Per Svehag, administrerende direktør, Danoffice.

Danoffice: Det er svært at rette fejl i en flygtningelejr

Danoffice, der leverer it til internationale nødhjælps-organisationer, er nøjeregnende med, at udstyret virker perfekt, fordi "fejl er dyre at udbedre i en fjern hovedstad eller flygtningelejr."

Med en markedsandel på 25 procent er Danoffice i Svendborg en af verdens største leverandører af it til FN og internationale nødhjælpsorganisationer.

"Det kræver særlige kompetencer at levere til dette marked. Vi kan levere it-udstyr og softwareprogrammer på alverdens sprog, og vi gennemgår alt udstyr, inden det afskibes, fordi fejl er dyre at udbedre i en fjern hovedstad eller flygtningelejr," forklarer Per Svehag, administrerende direktør, Danoffice.

Ikke spor tilfredse

Regnskabet for 2007 viser fald i både bruttoresultatet og et fald i årets resultat, men det hænger sammen med, at selskabet sidste år brugte mange penge på investeringer.

"Derfor er vi ikke spor utilfredse med regnskabet," siger Per Svehag.

På udgiftssiden tæller det, at Danoffice i foråret 2007 flyttede fra et relativt billigt lejemål til eget nybygget domicil og i samme forbindelse foretog en række investeringer i udstyr, indretning og forretningsprocesser for at geare virksomheden til yderligere vækst. Samtidig har virksomheden ansat seks nye medarbejdere, så der nu er 35 ansatte.

"Desuden havde vi en række langsigtede kundesager, som er trukket med over til 2008. Vi har faktisk lukket flere af disse meget store kundesager i første halvdel af 2008, herunder en ordre til FN til 300 millioner kroner, som skal leveres over de næste to år," siger Per Svehag.

Forventer dobbelt op

Forventningerne til 2008 er, at den samlede omsætning stiger til det dobbelte af 2007-omsætningen. På længere sigt går Danoffice efter at omsætte for en halv milliard kroner i 2010 og en milliard i 2015.

Udover FN tæller Danoffices kundeliste blandt andet EU, NATO, Verdensbanken, samt mindre NGO-organisationer over hele verden.

Danoffice har hovedkvarter i Svendborg, kontor i Washington og endnu et kontor på tegnebrættet i Asien.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere