New York bør finde alternativ til offentligt Wi-Fi

Et komplet trådløst netværk, som dækker hele New York, er ikke vejen frem. Det konkluderer et konsulentfirma, som har stået for at undersøge muligheder i den amerikanske storby.

Computerworld News Service: Teknologikonsulenter fortalte onsdag embedsmænd fra New York City, at et offentligt Wi-Fi system ikke er en god ide, på baggrund af erfaringer fra andre store byer.

Repræsentanter fra det Chicago-baserede Diamond Management and Technology Consultants foreslog i stedet alternativer til at udvide byens internetadgang via bredbånd.

En rapport fra Diamond Managament vil blive gennemlæst i de kommende uger af byens Bredbåndskomite, borgmester Michael Bloomberg og byrådet i New York City, ifølge embedsmænd fra byen.

Behov for bedre internetadgang
Viceborgmester for økonomisk udvikling Robert Lieber, som var til stede under præsentationen, udtaler at Bloombergs administration har gjort det til en prioritet, at "finde den mest effektive og realistiske metode til at øge New Yorkernes adgang til bredbånd."

Robert Lieber fortæller, at komiteen og embedsmænd fortsat arbejder på at fastlægge hvordan både den offentlige og private sektor kan bidrage til at udvide adgangen til bredbånd i byen.

Tidligere har embedsmænd foreslået at udbydere i byen skulle betale til en teknologifond, som blev oprettet for at hjælpe med finansiere installationen af fiberoptiske tjenester i byen.

Faktisk har Verizon Communications allerede bidraget med 4 millioner dollars, svarende til små 20 millioner danske kroner, ifølge Robert Lieber.

På offentlige områder
Konsulenternes undersøgelse konstaterer, at New York for det meste er på højde med andre store byer i USA, når det kommer til udbredelsen af bredbånd.

Samtidig erkender rapporten dog, at internetbrugen blandt lavt lønnede New Yorkere er begrænset, og at det også kunne være bedre i industrielle områder.

Grundet den lave efterspørgsel og store udgifter, forbundet med trådløse netværk i andre store byer, mener konsulenterne ikke at et netværk, som dækker hele byen, er hensigtsmæssigt. Dog foreslår de at oprette Wi-Fi hotspots i offentlige områder, som eksempelvis i byparker.

Nogle af New Yorks store parker, inklusiv Central Park på Manhattan, er allerede udstyret med Wi-Fi adgang til de besøgende.

Oversat af Jens Genders
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.