Artikel top billede

Hovedhistorier fra avisen Computerworld fredag 29. august

Udfordringen til Statens It. Simple spil lever af reklamer. Danskerne bliver stadig flået af telebranchens roamingpriser. En halv time på web afløser en halv dags konference. Bliver du snydt i SOA-spillet?

Udfordringen til Statens It

It fra statslige styrelser og andre enheder samles et sted. Jan Cilius skal fusionere
it fra 156 myndigheder, spare 425 millioner om året og flytte 650 it-folk.
(Forside, leder side 2 + 8-9)

Simple spil lever af reklamer

Sociale netværk er ved at blive fora for nye, enkle online-spil, hvor deltagerne ikke er på samtidig. Ingen vil betale for at spille, men muligvis kan der hentes annonce­indtægter.
(Side 10)

Microsoft vil have sine livsvigtige partnere op i skyen

Microsoft vil have sendt sine partnere en tur ud på nettet. Selskabet sætter alle sejl til for at få sat skub i en af selskabets helt store omstillings­processer.
(Side 12+14)

Danskerne bliver stadig flået af telebranchens roamingpriser

Selv om EU har sat prisloft på mobilopkald i Europa, så har teleselskaberne ingen tekniske argumenter for deres fortsatte ågerpriser, mener flere tele-eksperter. Telebranchen fastholder alligevel, at priserne er fair.
(Side 16-18)

En halv time på web afløser en halv dags konference

Med webseminarer kan it-virksomheder holde konferencer for deres kunder, uden at de skal forlade arbejdspladsen. Det sparer tid for kunderne og penge for leverandørerne.
(Side 20-21)

Googles strategi for Android har slået fejl

Søgegiganten Googles indtog på markedet for mobiltelefoner har vist sig sværere end beregnet. Google har nu fået udviklerne på nakken.
(Side 22-23)

Bliver du snydt i SOA-spillet?

Hvis du tror på alt, hvad du hører, er serviceorienteret arkitektur - SOA - ved at overtage verden, og de, der ikke spiller med, bliver efterladt på sidelinjen.
(Side 24)

Otte strategiske udfordringer for it-chefen og dansk erhvervsliv

It fylder mere i både offentlige organisationer og dansk erhvervsliv. Det viser 2008-udgaven af IT i Praksis. Men analysen lister også otte betydelige strategiske ud­fordringer for it-chefen og erhvervsliv.
(Side 26)

Er du en typisk it-chef?

It-lederen er ikke direktør eller teknisk uddannet. IT i Praksis har kortlagt it-chefens DNA.
(Side 28)

Læser du ikke avisen? Klik her for et godt tilbud på Computerworlds ugentlige avis med dybdeborende, perspektiverende og dagsordensættende journalistik ... hvis du vil noget med it.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere