Artikel top billede

Her er de 10 bedste Google Android-applikationer

I slutningen af sidste år meddelte Google, at man ville uddele præmier for millioner til software-firmaer, der udviklede innovative og brugbare applikationer til open source-mobilplatform Android.

Computerworld News Service: Omkring ni måneder senere har Google nu udnævnt vinderne, og de udvalgte applikationer hjælper brugerne med alt fra at ringe efter den nærmeste taxa til at sammenligne salgspriser i forskellige forretninger og beregne deres samlede CO2-belastning.

cab4me

Med Androids applikation Google Maps giver cab4me brugere mulighed for at ringe efter en taxa med et enkelt klik.

Ved hjælp af GPS til at lokalisere ikke bare brugerens placering, men også det nærmeste taxaselskab, kan applikationen ringe til taxaselskabet ved bare et enkelt klik på kortet.

Applikationen er udviklet af Konrad Huebner og Henning Boerger.

Locale

Bliver du nogensinde flov, når din mobiltelefon begynder at ringe midt i et møde?

Med Locale kan du sikre dig, at din mobil ved, at den skal skifte til vibrationstilstand i det øjeblik, du træder ind i dit kontor. Ved hjælp af Androids GPS-funktion justerer Locale instillingerne på din mobil alt efter, hvor du befinder dig.

På den måde viderestiller din telefon opkald til forskellige numre ud fra, om du er på arbejde eller hjemme, eller den sender en statusmeddelelse ud på Twitter, så folk kan se, hvor du er.

Applikationen er udviklet af Carter Jernigan, Clare Beyley, Jasper Lin og Christina Wright med bidrag fra Jennifer Shu.

PicSay

Det er i bund og grund en billedredigerings-applikation, der bygger på 'træk og slip-princippet' og kan bruges på en mobiltelefon.

PicSay giver brugeren mulighed for at redigere sine billeder med farvekorrektion, fremhævninger, talebobler og forvrængnings-effekter.

Det kan også bruges til at lave invitationer eller julekort, der kan sendes til venner, familie og kolleger. Applikationen er udviklet af Eric Wijngaard.

Softrace, TuniWiki og Wetago

Softrace

Den applikation giver dig mulighed for at lave live-væddeløb mod dine venner og følge med i, hvor langt de er nået i realtid, mens væddeløbet er i gang.

Uanset om det er til fods, på cykel eller på ski, bruger Softrace Google Maps' location API til at spore hver brugeres fremskridt og kan gemme statistikker fra væddeløbet i Androids database SQLite.

Denne applikation er udviklet af Staffan Kjellberg og Thomas Kjellberg.

TuneWiki

TuneWiki er et open source musik-baseret socialt netværk, brugerne kan bruge til at dele musik eller se, hvad brugere rundt om i verden lytter til ved hjælp af Google Maps.

TuneWiki afspiller også lyd og video for sange, mens de synkroniserede sangtekster kører hen over skærmen.

Applikationen opretter et virtuelt bibliotek med sange, der forbindes til internettet og foreslår lignende sange eller artister.

Denne applikation er udviklet af TuneWiki med hjælp fra Rani Cohen, Chad Kouse, Zach Jobbs, Jared Fleener og Amnon Sarig.

Wertago

Wertago markedsfører sig som "den mobilapplikation, som festaberne har ventet på."

Det er en social networking-applikation, der giver brugerne mulighed for at koordinere sociale begivenheder med deres venner, vurdere aktuelle fede steder og oprette personlige profiler, så de kan dele deres favoritsteder.

Ligesom mange andre Android-applikationer bruger Wertago Google Maps API til at vise forskellige natklubber, restauranter og teatre.

Denne applikation er udviklet af Kelvin Cheung, Teresa Ko, Peter Ree, Robert Sarvis og Douglas Yeung.

Life360, GoCart, Ecorio og Compare Everywhere

Life360

Denne social networking-applikation, der er rettet mod individuelle nabolag, holder brugerne opdateret om deres nærmiljø og familie.

Brugere af Life360 kan modtage nødalarmer fra deres nabolag og sende meddelelser til alle i området.

Uanset om brugeren er midt i en vejfest eller mangler hjælp til at finde sit kæledyr, giver Life360 hurtig adgang til naboer og familie.

Applikationen er udviklet af Chris Hulls, Dilpreet Singh, Luis Carvalho, Phuong Nguyen og Steve Potell.

GoCart

Formålet med GoCart er at hjælpe shoppere med at indsamle alle de oplysninger, de skal bruge for at tage gennemtænkte og kvalificerede beslutninger.

Ved hjælp af GPS og Androids indbyggede kamera til at scanne stregkoder søger applikationen både på nettet og i lokale butikker for at sammenligne priser på et produkt.

Applikationen leverer også brugeranmeldelser af produkter og kan udsende en alarm, når prisen på en vare falder en butik eller online.

Applikationen er udviklet af Rylan Barnes med bidrag fra Noah Labhart og ZXing Developers.

Ecorio

Ecorio bruger Androids GPS-funktion til at spore brugerens samlede CO2-belatning, mens personen kører bil.

Det giver også forslag til samkørsel og offentlige transportmidler og tilbyder brugeren at investere i kulstof-reducerende projekter og købe kulstofkredit via mobiltelefonen.

Denne applikation er udviklet af Jeff Kao, Gary Pong, Robert Lam og Taneem Talukdar med yderligere bidrag fra Jason Wong.

Compare Everywhere

Denne applikation ligner GoCart meget, fordi den bruger Androids indbyggede kamera til at scanne stregkoder og sammenligne priser på produkter i forskellige butikker.

Den giver også kunderne mulighed for at vurdere produkter og se, hvor god kvaliteten er, og hvor længe de holder samt for at oprette indkøbslister som Amazon.com.
Applikationen er udviklet af Jeffrey Sharkey.

Oversat af Mille Bindslev




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere