Artikel top billede

Julegaven til de kræsne: Verdens dyreste bærbare

Skal du købe en rigtig lækker julegave? Vi har fundet en række spændende bud på bærbare, der er langt ud over det sædvanlige. Eneste krav er et temmelig højt loft på kassekreditten.

Nu er der kun 12 dage til jul, og måske står du stadig og mangler den helt rigtige gave - en gave, der ikke kan købes hvor som helst og af hvem som helst.

Køber du et kostbart kamera, kan du forvente en ypperlig billedprocessor, hurtig reaktionstid og total kontrol over hele feltet. Tilsvarende høje forventninger har de fleste til et et stort billed- og lyd-setup med den fineste fladskærm og musikafspilning til bladguldbelagte øregange.

Men hvad med en bærbar computer? Kører programmer hurtigere, bedre og mere stabilt? Er der tilføjet en masse fede gadgets, som ingen dødelige mennesker nogensinde får brug for, eller kommer maskinen måske med indbygget printer, radar og receptionist?

Alt er relativt, og det må antages også at være gældende her. Specifikke nicher har brug for lige præcis det ekstremt dyre grej, og derfor findes udbuddet.

Flere slags dyr

Ser man nærmere på markedet for investeringstunge bærbare, står det hurtigt klart, at der findes (mindst) to kategorier af dyr. Der er de meget dyre maskiner, og så er der de ekstravagant dyre.

Selvom der kloden over varsles med bål og brand som følge af finanskrise og aktiekurser i frit fald, behøver det vel ikke at være ensbetydende med, at man skal skære helt ned på forbruget. Økonomien skal jo holdes i gang, så det er bare om at komme ud og få brugt platinkortet.

De meget dyre

En månedsløn plus lidt ekstra lommepenge kan sikre dig en bærbar i den dyre klasse.

ASUS Lamborghini VX2SE

Dell XPS 1730

Xplore IX104C3DV Dual Mode m. AllVue

Lenovo ThinkPad W700 2758

HP Elitebook Mobile Workstation 8730w

De ekstremt dyre

Økonomikrise - og hvad så? Det er trods alt kun jul en gang om året. Når du har købt de første fire huse, 12 biler og dit helt eget private datacenter, hvorfor så ikke tømme krukken med 50-ører, og køb dig en bærbar af den usædvanlige slags?

Ego Bentley

Luvaglio

Men lad nu være med at glemme en af de her maskiner i lufthavnen. Det kan måske være lidt svært at overbevise forsikringsselskabet om, at du har glemt en bærbar til små seks millioner kroner på herretoilettet i Kastrup.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere