Bagmandspoliti vil have alt om Bagger frem

Bagmandspolitiet går nu i gang med at efterforske Stein Bagger. Alt skal frem i lyset.

Hos bagmandspolitiet oplyser statsadvokat Jens Madsen, at man nu vil lave en efterforskningsplan, der skal vende alt om Stein Bagger.

Han kan ikke endnu fortælle om direktørens svenske partnere med plettede papirer vil spille en central rolle i efterforskningen.

Hos Nordsjællands Politi har man igennem et år arbejdet på en momssvindel-sag mod IT Factory.

Hos Bagmandspolitiet oplyser statsadvokaten for særlig økonomisk kriminalitet Jens Madsen, at efterforskningen af Stein Bagger er i sin første fase.

"Vi er igang med at udarbejde en efterforskningsplan, da sagen for få timer siden er landet på vores bord," siger han.

Han kan ikke sige noget om tidsplanen, men forsikrer at alt vil blive vendt.

Han tør endnu ikke spå om, hvorvidt de svenske partnere med plettede papirer vil spille en central rolle i efterforskningen.

"Det vil tiden vise," siger han.

På et pressemøde tidligere i dag kunne bestyrelsesformand Asger Jensby fortælle, at han vurderer, at en eller flere eksterne personer måske fra udlandet har hjulpet Stein Bagger med bedrageriet.

I søgelys for momssvindel
Mens Bagmandspolitiet gør klar, har Nordjællands politi allerede et kig på Stein Bagger.

"Vi har undersøgt ham i et lille års tid i forbindelse med noget momssvig. Der er tale om godt 10 millioner kroner i første omgang", siger vicepolitiinspektør Flemming Poulsen fra Nordsjællands Politis afdeling for økonomisk kriminalitet til politiken.dk.

Og hos IT Factorys kommunikationsrådgiver Erik Ove er der forbavselse.

"Stein Bagger snød alle i firmaet. Det er foregået på en måde, så Stein Bagger har opfyldt alle budgetter og regnskabskrav. Der lod til at være penge i kassen," siger Erik Ove.

Men han forklarer, at både bestyrelsen, revisorer og han selv er blevet taget godt og grundigt ved næsen.

Heller ikke han vil komme ind på koblingen til de svenske partnere med plettede papirer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på leasing, detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
TDC trak sig fra fiberudrulning og smækkede med døren i Slagelse Kommune: Nu graver TDC igen i kommunen
Efter flere måneders stridigheder mellem TDC og Slagelse Kommune valgte teleselskabet af afblæse fiberudrulningen i byen. Nu viser det sig, at Danmarks største teleselskab igen graver fibernet ned i kommunen.
Computerworld
YouSee lancerer ny streamingtjeneste i Danmark
Efter sommerferien går YouSee i luften med et nyt streamingtilbud til danskerne, der beskrives som et af verdens mest streamende folkefærd.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.