Joost på vej tilbage

Efter en slags relancering af videotjenesten Joost, ser det ud til, at publikum har fået øjnene op for konceptet igen.

Videotjenesten Joost, som skulle gøre for video og TV, hvad Skype gjorde for internettelefoni, kom fornuftigt fra start i 2007 med de samme bagmænd i spidsen for projektet.

Men interessen falmede stille og roligt. Det, der startede som et ambitiøst projekt, der skulle skubbe tv-mediet ud på internettet, nåede aldrig at finde balancen.

Softwarebaseret
Hvor andre videotjenester udelukkende bygger på en hjemmesidebaseret løsning, skulle man hos Joost downloade og installere en P2P-applikation (Peer to Peer), og se sine videoer den vej.

Det fik aldrig rigtig fat i den brede skare, og derfor valgte man hos Joost at lægge strategien om, og i oktober 2008 blev tjenesten tilgængelig via en flashbaseret, reklamefinansieret hjemmeside på Joost.com, og i december stoppede man med at understøtte softwaren.

Vokseværk
Det har indtil videre vist sig at være en fornuftig beslutning, og på Joost.com er trafikken steget støt siden oktober.

Ser man udviklingen i forhold til en af de nærmeste konkurrenter, Hulu.com, kan Joost.com bryste sig at være godt med, blandt andet med flere sidevisninger per besøgende og et hurtigt stigende besøgstal.

Mens der ikke er offentliggjort officielle besøgstal, viser en række trafikmålingssider enslydende tendenser for Joost.com.

Compete.com viser at væksten passerede 550.000 besøgende i november, og det underbygges af Google Trends.

Artiklen fortsætter på næste side...


Indholdsfortegnelse

  1. Side 1 ud af 2
  2. 1
  3. 2

Næste side: Nye funktioner

  1. Joost på vej tilbage
  2. Nye funktioner
Næste side
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Her er 4 overraskende facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!
Analyseinstituttet Vanson Bourne foretog i august 2018 en markedsanalyse på vegne af TrueCommerce. Her blev 300 europæiske detail- og produktionsvirksomheder spurgt til deres nuværende samhandelsprocesser. Det kom der fire overraskende facts ud af, som vi bringer i dette whitepaper. Eksempelvis bruges fax stadig af 22% af de adspurgte 300 europæiske virksomheder. Nysgerrig? Så download dette gratis whitepaper nu.