eIndkomstregisteret

December 2005: eIndkomstregisteret påbegyndes, Skatteministeriet får tilsagn fra Folketinget. I første omgang bevilliger politikerne 30,8 millioner kroner til projektet, som virksomhederne skal begynde at indberette til fra et tidspunkt mellem midten af 2006 og udgangen af 2007.

Januar 2006: Loven om eIndkomst bliver vedtaget i Folketinget.

August 2006: Skatteministeren må vende tilbage til Folketinget med en ekstraregning. Udgifterne blev undervurderet og er nu mere end tredoblet til cirka 94 millioner kroner. Udgifterne tilskrives blandt andet større ændringer end forventet i eksisterende systemer. Ny idriftsættelsesdato af systemet er 1. januar 2008.

Oktober 2007: Endnu en gang må Skatteministeriet gå til Folketingets finansudvalg. Nu er den samlede udgift vokset til cirka 159 millioner kroner. Den seneste vækst i udgifter tilskrives klarlægning af udgifter, udvidelser af funktioner i systemet og større kompleksitet i systemet.

Januar 2008: Registeret sættes i drift.

November 2008: 10.000 danske virksomheder er endnu ikke koblet korrekt på systemet. Det betyder, at en del virksomheder indberetter skatteoplysninger med fejl i til registeret.

Februar 2009: Skats tidsfrist for at have nedbragt antallet af fejlbehæftede indberetninger til en halv procent.

Status

Endelig pris: 159 millioner kroner
Oprindeligt estimat: Cirka 31 millioner kroner
Overskridelse: Cirka 413 procent
Forsinkelse: Cirka et år
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?