"E-conomic skal reorganiseres til at matche væksten og vækststrategien," siger Torben Frigaard Rasmussen, administrerende direktør, e-conomics.

E-conomic: 17.000 kunder og vi tæller stadig

Mere end 17.000 små og mellemstore virksomheder i Danmark, Sverige, Norge og England bruger online økonomistyring fra e-conomic, der sidste år øgede omsætningen med 50 procent.

Danske e-conomic, der tilbyder online økonomistyring til små og mellemstore virksomheder, landede i 2008 en omsætning på 32 millioner kroner svarende til en vækst på mere end 50 procent i forhold til 2007.

Af de 17.000 kunder til selskabets løsning, der tilbydes som et software as a service-produkt (SaaS), befinder hovedparten - omkring 15.000 - sig i Danmark.

"I de seneste to-tre år har vi haft vækstrater på mellem 50-70 procent i Danmark, og den tendens ser ud til at fortsætte i 2009, siger Torben Frigaard Rasmussen, der har været administrerende direktør for e-conomic siden sidste efterår.

Torben Frigaard Rasmussen har det overordnede ansvar for e-conomic International og afløste Anders K. Hansen, som nu er direktør for forretningsudvikling.

Ifølge Niels Bjørn Andersen, professor, Center for Applied ICT, Copenhagen Business School, IBS, er succesen for e-conomic så omfattende, at selskabets løsning kører hos hver tiende danske virksomhed.

E-conomic startede markedsføringen af sit webbaserede økonomisystem tilbage i 2001, og siden da, har der været en pæn medvind.

Vækst kræver ombygning
Ifølge e-conomic-direktøren kræver væksten en lettere ombygning af selskabet:

"Vi skal have konstrueret virksomheden til at kunne håndtere flere datterselskaber og høje vækstrater. I år regner jeg med, at vi vokser 40-45 procent i forhold til sidste år, og det synes jeg selv er ganske imponerende," siger Torben Frigaard Rasmussen.

Vokser omsætningen som forventet, lander den ifølge direktøren på små 45 millioner kroner i 2009.

"I Danmark tjener vi rigtig mange penge, som vi bruger til investeringer i Sverige, Norge, England og så forventer vi at starte op i to nye markeder i anden halvdel af 2009. Spanien, Frankrig og Tyskland, mener vi, har en størrelse og en markedsmodenhed, som er interessant for os," siger Torben Frigaard Rasmussen.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: ERP – få optimal udnyttelse af dine store mængder af værdifulde data i den digitale transformation

Få indblik i, hvordan alle virksomheder kan optimere deres kritiske processer og hvordan du realiserer det uforløste potentiale gennem denne procesoptimering. Du får indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi, der har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. august 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

21. august 2020 | Læs mere


Premium
SKI stadfæster afgørelse: Atea må fortsat deltage i offentlige udbud
I 2018 fik Atea lov til at byde med på offentlige udbud trods den store bestikkelsessag. Nu fastholder SKI og Økonomistyrelsen den afgørelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Her er 4 overraskende facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!
I 2018 blev 300 europæiske virksomheder spurgt til deres samhandelsprocesser. Det kom der fire overraskende facts ud af, som vi bringer i dette whitepaper. Eksempelvis anvendes fax stadig af 22% af de adspurgte 300 europæiske virksomheder. Whitepaperet fortæller også om vigtigheden af at finde en EDI-leverandør, som kender dit marked og dine muligheder. Nysgerrig? Så download dette gratis whitepaper nu.