Kort nyt: Dansker ny direktør for Avaya i Norden

Avaya, leverandør af blandt andet IP-telefoni og løsninger til såkaldt Unified Communications, har ansat danske Ole Mygind som administrerende direktør for Norden og Baltikum. Mygind afløser Håkon Johansson, der nåede mindre end et år på posten.

Ole Mygind er 40 år og kommer fra en stilling som salgsdirektør for nordiske og baltiske aktiviteter i Symbol Technologies, et datterselskab til Motorola.

"Krisen presser beslutningstagere til at se nøje på de samlede omkostninger, når de investerer i en it-løsning - jo kortere tilbagebetalingstid, jo bedre," siger Ole Mygind, som bliver ansvarlig for alle ansatte i den nordiske organisation og samtidig overtager et partnernetværk af distributører og forhandlere.

Mygind får ansvaret for at styre Avayas nordiske organisation gennem en fortsat kommercialisering og for at styrke salgskanalen og sikre fortsat vækst. Fra sit tidligere job hos Symbol Technologies har Ole Mygind erfaring med netop disse udfordringer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
MS Power Platform

På dette seminar kan du høre mere om mulighederne i Power Apps, og hvordan du kommer igang med at skabe værdi med Microsofts low code/no code-platform. Du kan også få inspiration fra organisationer, der i dag allerede er godt i gang og som har gjort sig deres erfaringer med platformen. Hvad virker? Og hvad virker ikke?

28. september 2022 | Læs mere


Strategisk brug af cloud: Få styr på compliance, infrastruktur og industry clouds

På denne konference klæder vi dig på at træffe de strategiske de valg, som der ligger bag hybrid cloud. Og vi går i dybden med de compliance- og sikkerhedsmæssige udfordringer og beslutninger der følger med cloud-løsninger

29. september 2022 | Læs mere


Årets CISO 2022 - Sådan arbejder du med sikkerhed, systemer og ledelse

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2022 på denne konference.

05. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital