Stein Bagger er glad for at kunne bidrage til Computerworlds blogunivers.

Stein Bagger bliver ny blogger på Computerworld

Fra den 1. maj vil læsere af Computerworld kunne læse og debattere blogindlæg af Stein Bagger.

Tidligere IT Factory direktør Stein Bagger bliver ny blogger på Computerworld, hvor han ifølge en ny aftale vil skrive mindst et ugentligt blog-indlæg i en ny blog, der kommer til at hedde "Bagger på Bloggen."

Stein Bagger vil bruge sin blog til at behandle emner som SaaS, DIaaS, it-branchens buzzwords, den danske it-branche, ligesom han vil udnytte sit store kendskab til it-branchen og dens aktører til at beskrive mindre kendte sider af den internationale it-branche i sine blog-indlæg.

Stein Baggers skriverier vil desuden finde vej til papirudgaven af Computerworld, der hver anden uge vil bringe en klumme af Stein Bagger, som vil opsummere nogle af de emner, som bloggen har behandlet i løbet af ugen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Stein Bagger - der har erkendt svindel i million-klassen - efter alt at dømme ender med en længevarende fængselsstraf.

Alligevel er der intet, der tyder på, at han ikke kan blogge for Computerworld fra fængslet.

Tidligere har bedrageri-dømte Kurt Thorsen eksempelvis kunne hoste sit eget tv-program på Kanal 4. ligesom den ligeledes bedrageri-dømte direktør i PFA, Rasmus Trads, har taget en journalistuddannelse i fængslet og fungeret med stor succes på DR2 i Clemens Direkte.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra vicestatsadvokat Per Justesen om, hvorvidt Stein Bagger automatisk vil få lov til at blogge for Computerworld. Men umiddelbart har danske kriminelle i åbne fænglser haft adgang til internettet på begrænsede vilkår.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Her er 4 overraskende facts om digitaliseringen i detail og produktionsbranchen!
Analyseinstituttet Vanson Bourne foretog i august 2018 en markedsanalyse på vegne af TrueCommerce. Her blev 300 europæiske detail- og produktionsvirksomheder spurgt til deres nuværende samhandelsprocesser. Det kom der fire overraskende facts ud af, som vi bringer i dette whitepaper. Eksempelvis bruges fax stadig af 22% af de adspurgte 300 europæiske virksomheder. Nysgerrig? Så download dette gratis whitepaper nu.