Artikel top billede

Se stridspunktet mellem MidtVest Bredbånd og TDC

Det var nedenstående tekst, der endte i indbakken hos Dagbladet Holstebro-Struer. Teksten blev udarbejdet af kommunikationsfirmaet Geelmuyden.Kiese som led i en opgave, TDC havde betalt for.

Tilbage til MidtVest Bredbånd: TDC opfører sig lusket.

- - -

Usikker fremtid for MidtVest Bredbånds kunder

Kunderne hos MidtVest Bredbånd ved ikke, om de stadig har internet, telefon og tv til sommer, eller om de kan se frem til en sort skærm og hyletone i røret. MidtVest Bredbånd har endnu ikke fundet nogen købere til det forliste selskab, og det er kunderne, som kommer til at betale regningen, hvis det ikke lykkes.

Kunderne hos MidtVest Bredbånd er ikke ramt af betalingsstandsningen på nuværende tidspunkt, da drift og support fortsætter som hidtil. Men hvis selskabet går konkurs er det kunderne, som sidder tilbage med regningen.

"Der er to mulige resultater af en konkurs. Enten overtager en anden virksomhed driften eller også bliver signalet slukket, og så må kunderne rejse erstatningskrav mod konkursboet", siger advokat Asger Toft fra advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft i Holstebro.

Det er en risikabel affære at oprette sig som ny kunde hos MidtVest Bredbånd, da man både skal betale tilslutningsafgift og seks måneders abonnement Et beløb, som minimum løber op i mere end 3.000 kr. Problemet er nemlig, at hvis MidtVest Bredbånd går konkurs, er det ikke sikkert, at man får, hvad man betaler for.

Løsningen lader vente på sig

MidtVest Bredbånd gik i betalingsstandsning den 9. januar i år, fordi selskabet var i økonomiske vanskeligheder og ifølge Asger Toft er det sidste udvej for en virksomhed, som er i dyb krise.

"En betalingsstandsning betyder, at en virksomhed som er i økonomiske problemer får fred til at finde en måde at rekonstruere firmaet på. Selve det at gå i betalingsstandsning løser ingen problemer. Hvis der ikke bliver fundet en løsning inden for betalingsstandsningsfristen, går virksomheden konkurs."

De seks midt- og vestjyske energiselskaber, der i dag ejer MidtVest Bredbånd har haft tre måneder til at finde en ny samarbejdspartner til fiberselskabet. Det er ikke lykkedes og derfor har MidtVest Bredbånd fået forlænget sin betalingsstandsning med yderligere tre måneder.

- - -

Tilbage til MidtVest Bredbånd: TDC opfører sig lusket.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere