Frank Rasmussen siger farvel og tak til BiBoB, mens han siger goddag til MVNO-Systems. Foto: Michael Altschul/Visuel-Medie

Frank Rasmussen klar med nyt teleeventyr

BiBoB-sælgeren Frank Rasmussen helliger nu tiden til sit selskab MVNO-Systems, der laver hele platforme til mobilselskaber. Denne gang er det rettet mod den store verden.

I dag solgte Frank Rasmussen mobilselskabet BiBoB for 93 millioner kroner. Det er dermed tredje gang, at han sælger et selskab i telebranchen. Tidligere solgte han bredbåndsselskabet Image Scandinavia og mobilselskabet Telmore.

Efter dagens salg fratræder han sin stilling som administrerende direktør i BiBoB. I stedet kaster han sig nu helhjertet over direktørjobbet i MVNO-Systems.

Kort fortalt udvikler selskabet de tekniske platforme, der ligger under et mobilselskab. Folk, der måtte ønske at starte eget teleselskab, kan købe en hel pakkeløsning hos Frank Rasmussens selskab.

"Jeg fortsætter i trygge hænder med det, jeg synes, der er rigtig sjovt, nemlig det at udvikle systemer til service-providere primært," siger Frank Rasmussen, som i forvejen var øverste mand i MVNO-Systems.

Selskabet står bag den platform, der ligger til grund for BiBoB. Udover at være teleselskab har arbejdet også bestået af at etablere hele fundamentet under forretningen.

"Vi har blandt andet udviklet vores egne systemer, som har været en utrolig spændende opgave. Det er de systemer, der hen ad vejen har dannet fundament og rygrad i BiBoB, så vi har kunnet skabe en virksomhed med blot 10 medarbejdere, der kunne servicere 70.000 kunder," siger iværksætteren.

Frank Rasmussen etablerede først Telmore og siden BiBoB. Det var mobilselskaber, han byggede op fra bunden, og det er den viden, som MVNO-Systems skal drage nytte af.

"Rent know how-mæssigt har jeg noget erfaring fra telebranchen tidligere, og den know how er typisk funderet i det at bygge systemer op til at håndtere en service provider på effektive vilkår," siger Frank Rasmussen.

Selskabet har en hjemmeside på både dansk og engelsk, og det er netop sidstnævnte sprog, som Frank Rasmussen håber at tage mest i brug som direktør i firmaet.

"MVNO er helt klart mere internationalt orienteret. Vi var allerede for syv måneder siden været ude at meddele, at vi havde en ambition om at gå ud i den store verden, og den ambition er vi nået tættere på nu, fordi vi nu er meget tæt på at lancere et kommercielt projekt til telebranchen," forklarer han.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Boozt.com har med CTO Jesper Brøndum i spidsen udviklet sine 15 vigtigste it-systemer helt selv: "Vi er simpelthen nødt til at være i kontrol"
Om få dage går e-handelsgiganten Boozt.com på børsen i Danmark. CTO Jesper Brøndum har stået i spidsen for at udvikle 15 af selskabets kernesystemer selv. "Det er vores kerneprocesser, som vi gerne selv vil have kontrol over, og derfor har valgt selv at bygge. Vi har eksempelvis bygget vores eget finanssystem," fortæller han.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.