Frank Rasmussen siger farvel og tak til BiBoB, mens han siger goddag til MVNO-Systems. Foto: Michael Altschul/Visuel-Medie

Frank Rasmussen klar med nyt teleeventyr

BiBoB-sælgeren Frank Rasmussen helliger nu tiden til sit selskab MVNO-Systems, der laver hele platforme til mobilselskaber. Denne gang er det rettet mod den store verden.

I dag solgte Frank Rasmussen mobilselskabet BiBoB for 93 millioner kroner. Det er dermed tredje gang, at han sælger et selskab i telebranchen. Tidligere solgte han bredbåndsselskabet Image Scandinavia og mobilselskabet Telmore.

Efter dagens salg fratræder han sin stilling som administrerende direktør i BiBoB. I stedet kaster han sig nu helhjertet over direktørjobbet i MVNO-Systems.

Kort fortalt udvikler selskabet de tekniske platforme, der ligger under et mobilselskab. Folk, der måtte ønske at starte eget teleselskab, kan købe en hel pakkeløsning hos Frank Rasmussens selskab.

"Jeg fortsætter i trygge hænder med det, jeg synes, der er rigtig sjovt, nemlig det at udvikle systemer til service-providere primært," siger Frank Rasmussen, som i forvejen var øverste mand i MVNO-Systems.

Selskabet står bag den platform, der ligger til grund for BiBoB. Udover at være teleselskab har arbejdet også bestået af at etablere hele fundamentet under forretningen.

"Vi har blandt andet udviklet vores egne systemer, som har været en utrolig spændende opgave. Det er de systemer, der hen ad vejen har dannet fundament og rygrad i BiBoB, så vi har kunnet skabe en virksomhed med blot 10 medarbejdere, der kunne servicere 70.000 kunder," siger iværksætteren.

Frank Rasmussen etablerede først Telmore og siden BiBoB. Det var mobilselskaber, han byggede op fra bunden, og det er den viden, som MVNO-Systems skal drage nytte af.

"Rent know how-mæssigt har jeg noget erfaring fra telebranchen tidligere, og den know how er typisk funderet i det at bygge systemer op til at håndtere en service provider på effektive vilkår," siger Frank Rasmussen.

Selskabet har en hjemmeside på både dansk og engelsk, og det er netop sidstnævnte sprog, som Frank Rasmussen håber at tage mest i brug som direktør i firmaet.

"MVNO er helt klart mere internationalt orienteret. Vi var allerede for syv måneder siden været ude at meddele, at vi havde en ambition om at gå ud i den store verden, og den ambition er vi nået tættere på nu, fordi vi nu er meget tæt på at lancere et kommercielt projekt til telebranchen," forklarer han.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Mystikken breder sig om pludselig fyring af Waoo-topchef efter alvorlige beskyldninger: Selskabet er fuldkomment tavst
Mystikken breder sig om årsagen til, at Waoo med øjeblikkelig virkning har fyret topchef Jørgen Stensgaard. Spørgsmålene hober sig op, men der er total tavshed hos Waoo og selskabets bestyrelse, der ikke vil stille op til interview. Her er hvad, vi ved.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.