Artikel top billede

"Vi er meget tilfredse med regnskabstallene for 2008," siger adminsitrerende direktør Lars Thingaard, selvom overskuddet er faldet fra plus 10 millioner til minus en million kroner. Foto: Torben Klint

Milestone Systems vokser men taber penge

Omsætningen i Milestone Systems, der leverer IP-baseret software til digital overvågning, vokser markant, mens millionoverskuddet i 2007 blev vendt til et underskud i 2008.

Danske Milestone Systems kom ud af 2008 med en omsætning på 125 millioner kroner, svarende til en stigning på 42 procent sammenlignet med 2007, hvor omsætningen også sprang pænt i vejret i forhold til 2006.

Resultatet før skat styrtdykkede derimod fra 10 millioner i 2007 til et underskud på knap en million kroner det efterfølgende år. Det dramatiske fald i indtjeningen bekymrer ikke selskabets administrerende direktør Lars Thinggaard:

"Vi er meget tilfredse med regnskabstallene for 2008. De lever op til vores forventninger og planer om fortsat at vokse. Samtidig har investeringen fra Index Ventures gjort det muligt for os at foretage satsninger fremover, som vil styrke vores position."

Venturepengene til Brøndby-virksomheden kom sidste år i form af knap 128 millioner kroner fra Index Ventures. Pengene er allerede til dels investeret i åbningen af nye salgskontorer i udlandet samt udvikling af nye løsninger, forskning og partneraktiviteter.

Overvågning skal der til

En af de ting, Milestone-direktøren henter sin optimisme i, er, at lige præcis overvågningsteknologi er et af de områder i it-branchen, som rammes mindst af den igangværende krise.

Virksomheden har hovedkvarter i Brøndby og kontorer rundt omkring i verden. Blandt andet i USA, hvor det danske firma har store forventninger til salg af sin overvågningsteknologi.

Milestones forventninger til indeværende år er fortsat at trodse enhver form for modgang og nedgang og også i 2009 at udvide det globale økosystem af kanalpartnere, kameraforhandlere og integrationskonsulenter.

Om de positive forventninger peger på røde eller sorte tal på bundlinjen, undlader Milestone Systems at sige noget konkret om.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere