Lasse Frost, der er administrerende direktør og bestyrelsesmedlem i Zepto, får nu arbejdsro til at fokusere på salg, vurderer han. Foto: Mikael Rieck

Karsten Ree giver Zepto-direktør arbejdsro

Lasse Frost, administrerende direktør i Zepto, tror nu, at virksomheden med Karsten Rees øgede engagement kan få ro til at fokusere på salg og markedsføring.

Det seneste år har været en hektisk tid for fladskærms- og bærbarproducenten Zepto. Der har været flere nedskæringer, men nu er bølgerne ved at lægge sig.

Milliardæren Karsten Ree fortalte i sidste uge til Computerworld, at han var klar til at overtage kontrollen med selskabet.

Karsten Rees engagement giver nu arbejdsro til Zeptos administrerede direktør og medstifter, Lasse Frost.

"Virksomheden har været meget koncentreret om at tilpasse organisationen, få kapital og lave aftaler med underleverandører i forbindelse med udlicitering og så videre, så man har brugt en masse tid på at have fokus på alt andet end det, der reelt set er vigtigst for virksomheden," fortæller Lasse Frost.

Han mener, at det vigtigste fokus hedder salg, men det har hidtil været nødvendigt at justere virksomheden til et andet økonomisk klima.

Karsten Ree vil ikke overrulles
Lasse Frost er selv medejer af selskabet og sidder i bestyrelsen. Fremover må han og resten af bestyrelsen dog acceptere, at Karsten Ree får det sidste ord, fordi han nu bliver majoritetsaktionær.

"Det betyder ikke noget, udover at der ligger en vis juridisk ting omkring det at eje en majoritet, men det er jo kun en, man udnytter, i tilfælde af, at bestyrelsen er uenig. Det er kun praktisk detalje," siger Zepto-direktøren.

Karsten Ree sagde i fredags, at han krævede total kontrol, fordi han ikke ville blive "overrullet" af folk, der ønsker selskabet drevet i en anden retning.

Den tidligere ejer af Den Blå Avis ejer i forvejen cirka 10 procent af aktierne, men sidst i juni hedder aktieandelen 51 procent.

"Det ændrer ikke ved den situation, at selskabet hele tiden har haft en dygtig forretningsmand i bestyrelsen, som man kun kan forvente vil bidrage endnu mere aktivt, end han hidtil har gjort. Derfor ser jeg det som rigtig positivt, at Karsten bliver tættere knyttet virksomheden end hidtil," vurderer Lasse Frost.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital konference: Digitale forretningsløsninger 2020 - processer og teknologier, der øger bundlinien

Den digitale transformation har potentialet til at ændre virksomhedernes forretningsmodeller - og til at forandre forbindelsen til både slutbrugere og leverandører. For stadig flere virksomheder ligger vægten i forretningerne derfor i stadig højere grad på selve kundeoplevelsen og værdiskabelsen for brugeren. På denne heldagskonference får du derfor indspark og viden om, hvor du kan sætte ind, hvis du skal komme på omgangshøjde med de bedste digitale forretningsløsninger og skabe mest mulig værdi for din forretning med ny teknologi, der øger bundlinien.

21. oktober 2020 | Læs mere


Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Computerworld
Muligt Apple-kup: Der er tre gode grunde til, at iPhone 12 kan blive usædvanlig billig
Apple løfter sløret for et nyt kuld af smartphones i aften. Der kan komme en mindre prisbombe iblandt dem.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.