Artikel top billede

Stifter af Columbus IT, Michael Gaardboe og Omadas stifter Morten Boel Sigurdsson.

To danske Microsoft-partnere blandt verdens bedste

To danske Microsoft-partnere er blevet kåret til verdens bedste af slagsen.

De to danske Microsoft-partnere Omada og Columbus IT er blandt de allerbedste i verden.

De to er i hver deres kategori blevet kåret som den bedste Microsoft-partner på kloden.

Omada vinder for andet år i træk prisen som verdens bedste 'Security solutions, identity and secure access- partner', mens Columbus IT bliver kåret som verdens bedste 'Dynamics Retail Partner'.

Columbus IT har desuden været nomineret i kategorierne 'Dynamics Manufacturing Partner' og 'Dynamics Distribution Partner'.

Omada vandt ganske usædvanligt i den samme kategori sidste år, hvilket ifølge Microsofts salgsdirektør, Susanne Lund, er enestående.

"Det er jo alene flot at vinde et år, og det er helt fantastisk at vinde to i år i træk. Det mener jeg ikke er sket tidligere," siger hun.

For Omada-direktør Morten Boel-Sigurdsson er det efterhånden ved at være hverdag at modtage priser. I hvert fald har den unge direktørs selskab løbende halet en hel stribe priser ind gennem årene.

Eksempelvis blev Omada i 2004 kåret til Danmarks bedste it-selskab af Computerworld, og samme år fik selskabet regeringens iværksætterpris, ligesom Omada har fået priser i Tyskland samt af Microsoft tidligere.

Selv mener Morten Boel-Sigurdsson, at en del af hemmeligheden skal findes i Omadas fokus på innovation, som danner grobund under den fortsatte vækst og produktudvikling inden for løsninger til procesoptimering, adgangskontrol og compliance (at overholde regelsæt, red.).

"Vi har sat innovationen i system. Vi har en løbende tre års-plan, så vi ved hele tiden, hvor vi vil hen," siger han.

Microsofts årlige partner-kåringer finder sted blandt et par tusinde nominerede partner-selskaber fra hele verden.

De mange nominerede partnere screenes først, hvorefter en række udvalgte selskaber analyseres i dybden. Her kigges der blandt andet nærmere på kunder, løsninger og lignende.

De to selskaber vil formelt modtage prisen, når Microsofts årlige partnerkonference, WPC, om et par uger løber af stablen i New Orleans, USA, med deltagelse af mange tusinder partnerfirmaer fra hele verden.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere