Artikel top billede

Stifter af Columbus IT, Michael Gaardboe og Omadas stifter Morten Boel Sigurdsson.

To danske Microsoft-partnere blandt verdens bedste

To danske Microsoft-partnere er blevet kåret til verdens bedste af slagsen.

De to danske Microsoft-partnere Omada og Columbus IT er blandt de allerbedste i verden.

De to er i hver deres kategori blevet kåret som den bedste Microsoft-partner på kloden.

Omada vinder for andet år i træk prisen som verdens bedste 'Security solutions, identity and secure access- partner', mens Columbus IT bliver kåret som verdens bedste 'Dynamics Retail Partner'.

Columbus IT har desuden været nomineret i kategorierne 'Dynamics Manufacturing Partner' og 'Dynamics Distribution Partner'.

Omada vandt ganske usædvanligt i den samme kategori sidste år, hvilket ifølge Microsofts salgsdirektør, Susanne Lund, er enestående.

"Det er jo alene flot at vinde et år, og det er helt fantastisk at vinde to i år i træk. Det mener jeg ikke er sket tidligere," siger hun.

For Omada-direktør Morten Boel-Sigurdsson er det efterhånden ved at være hverdag at modtage priser. I hvert fald har den unge direktørs selskab løbende halet en hel stribe priser ind gennem årene.

Eksempelvis blev Omada i 2004 kåret til Danmarks bedste it-selskab af Computerworld, og samme år fik selskabet regeringens iværksætterpris, ligesom Omada har fået priser i Tyskland samt af Microsoft tidligere.

Selv mener Morten Boel-Sigurdsson, at en del af hemmeligheden skal findes i Omadas fokus på innovation, som danner grobund under den fortsatte vækst og produktudvikling inden for løsninger til procesoptimering, adgangskontrol og compliance (at overholde regelsæt, red.).

"Vi har sat innovationen i system. Vi har en løbende tre års-plan, så vi ved hele tiden, hvor vi vil hen," siger han.

Microsofts årlige partner-kåringer finder sted blandt et par tusinde nominerede partner-selskaber fra hele verden.

De mange nominerede partnere screenes først, hvorefter en række udvalgte selskaber analyseres i dybden. Her kigges der blandt andet nærmere på kunder, løsninger og lignende.

De to selskaber vil formelt modtage prisen, når Microsofts årlige partnerkonference, WPC, om et par uger løber af stablen i New Orleans, USA, med deltagelse af mange tusinder partnerfirmaer fra hele verden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere