Artikel top billede

Ny version af populær open source media-player

Media-playeren VLC er ude i version 1.0, der indeholder flere større forbedringer. Se dem her.

Den gratis, open source-baserede medie-afspiller VLC er nu frigivet i version 1.0, der går under navnet Goldeneye.

VLC er efterhånden ved at have fundet sig et pænt publikum - ikke mindst fordi afspilleren kan klare ganske mange formater og codecs, og fordi den kan installeres på en lang række styresystemer.

Ifølge VLC's egne oplysninger er playeren i alt downloadet over 220 millioner gange indtil nu, og nu skal version 1.0 få det tal til at vokse endnu mere.

"Denne store release introducerer mange nye features, nye formater og nye codecs til VLC's multimedia framework og reparerer et meget stort antal bugs, der var i 0.9.x eller 0.8.6-versionerne," skriver holdet bag VLC.

Flere gratis afspillere

Den nyeste version muliggør blandt andet bedre pause-funktioner, frame-by-frame playback og bedre styring af afspilnings-hastigheden.

VLC, der leveres under GNU General Public License, blev første gang frigivet i 2001.

En af de meget populære features ved afspilleren er, at den er i stand til at afspille medie-filer, der endnu ikke er downloadet helt eller skadede filer.

VLC er ikke det eneste player-alternativ til mere kendte produkter som Windows Media Player og iTunes/Quicktime.

Et program som WinAmp har allerede mere end 12 år på bagen som primært musikafspiller, men understøtter i dag også video.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere