Flyt dine mobil-programmer med virtualisering

Virtualiseringsfirmaet VMware arbejder med software, så udviklere kun behøver at programmere til én platform, og forbrugerne kan tage programmerne med sig ved mobilskifte.

Selv om teknologien stadig er på et meget tidligt udviklingsstadie, har virtualiseringsfirmaet VMware løftet sløret for mobilsoftware, der gør det muligt at flytte dine mobil-programmer mellem to forskellige mobil-styresystemer.

Udviklingen betyder, at hvis du ønsker at skifte din iPhone ud med en HTC Hero, kan du tage dine dyrtkøbte programmer til iPhone med over på din nye HTC Hero.

Den valgfrihed er så godt som umulig i dag, hvor valget af styresystem stavnsbinder dine programmer til én mobilplatform.

VMware viste på sin årlige VMworld-konference i San Francisco, at et program udviklet til Googles Android-styresystem uden problemer kunne køre på en Windows Mobile-platform.

VMware fortæller, at man også kunne have brugt iPhones OS 3.0 eller Nokias Symbian platforme til forsøget.

Demonstrationen foregik på en prototype-telefon fra Texas Instruments.

Det skriver ZDNet.

Godt for udviklere
VMwares arbejde med applikations-virtualisering er gode nyheder for mobiludviklere, der i dag skal træffe et tidligt platform-valg.

"Folk starter med at vælge, hvilken platform de vil udvikle til, og det er den eneste platform, som de bygger programmer til. Fra en forbrugersynsvinkel, så bliver man jo efterladt på en ø med programmer, der kun er bygget til en platform. Hvorfor kan jeg ikke bare køre alle ønskede programmer på min telefon," spurgte VMwares marketingchef, Srinivas Krishnamurti, på VMworld.

Han fortalte, at VMware arbejder tæt sammen med de store mobilspillere for at få lagt virtualiseringssoftwaren ind som standard i alle smartphones. Men Srinivas Krishnamurti erkendte også, at der givetvis går to til tre år, før teknologien er mainstream i de smarte telefoner.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Boozt.com har med CTO Jesper Brøndum i spidsen udviklet sine 15 vigtigste it-systemer helt selv: "Vi er simpelthen nødt til at være i kontrol"
Om få dage går e-handelsgiganten Boozt.com på børsen i Danmark. CTO Jesper Brøndum har stået i spidsen for at udvikle 15 af selskabets kernesystemer selv. "Det er vores kerneprocesser, som vi gerne selv vil have kontrol over, og derfor har valgt selv at bygge. Vi har eksempelvis bygget vores eget finanssystem," fortæller han.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.