Artikel top billede

Adobe køber analyseselskab for 9,2 milliarder kroner

Adobe lægger 9,2 milliarder kroner på bordet for webanalyselskab. Målet er en række helt nye funktioner i Adobes produkter.

Computerworld News Service: Adobe køber det børsnoterede web-analyseselskab Omniture for en samlet pris på 9,2 milliarder kroner i hårde kontanter.

Prisen for det amerikanske selskab er dermed blevet fastsat til 109,5 kroner per aktie, hvilket er 45 procent mere end den gennemsnitlige aktiekus for Omniture i de seneste 30 dage med handel på børsen, meddeler Adobe.

Omniture købte i begyndelsen af 2007 det danske webanalyse-firma, Instadia.

Webanalyse direkte på bordet

Adobe - der er kendt for multimedie-design, webudvikling og dokument-software som eksempelvis Flash, Dreamweaver og Acrobat - meddeler, at købet vil gøre det muligt for selskabet at tilføje webanalyse og optimerings-værktøjer direkte ind i dets produkter.

Det vil gøre det muligt for designere, udviklere og marketingfolk, der i dag anvender Adobe-programmer, at strømline og effektivere de måder, hvorpå de udvikler og anvender indhold og applikationer.

Hermed kan man få mere ud af sine digitale medier, hedder det.

Omniture vil blive optaget i Adobe-familien som en ny og selvstændig forretningsenhed. Omnitures nuværende koncernchef, Josh James, fortsætter som chef for Omniture-divisionen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere