Artikel top billede

Ny direktør for danske internetbutikker

Danske internetbutikker får ny topchef, der vil arbejde for at gøre brancheforeningen større og mere indflydelsesrig.

Den danske brancheforening for internetbutikker, Foreningen for Distance- og Internethandel (FDIH), har ansat Annette Falberg som administrerende direktør.

Annette Falberg har en længere karriere inden for e-handel, herunder tolv år i PBS, hvor hun blandt andet var med til at introducere Dankortet og det knap så succesfulde Danmønt.

"En af de næste store udfordringer for FDIH's medlemmer bliver, hvordan de blandt andet kan markedsføre sig gennem Web 2.0," siger Anette Falberg.

Annette Falberg har en MBA fra Copenhagen Business School i e-commerce, og samtidig har hun også en længere erfaring med e-handel i COOP, hvor hun var med til at introducere Nettorvet.

Nuværende direktør bliver siddende

Annette Falberg kommer ikke til at skubbe den nuværende direktør, Morten Kamper, ud. Han forsætter med at varetage medlemsaktiviter i FDIH.

"FDIH har gennem de seneste år oplevet en kraftig vækst med stigende aktivitet på alle fronter. Derfor har bestyrelsen besluttet at udvide direktionen med Annette Falberg, der skal fokusere på den fortsatte vækst og tilpasning af FDIH til udviklingen på e-handelsområdet, så vi når vores strategiske mål", siger Claus Hjorting, formand for bestyrelsen i FDIH i en pressemeddelelse.

Bestyrelsen mener altså, at der er nok plads til begge direktører. Og rollefordelingen bliver også klar.

"Jeg skal være med til at hverve nye medlemmer for FDIH samtidig med, at jeg skal forsøge at gøre foreningen mere indflydelsesrig politisk set," siger Annette Falberg om sin nye rolle.




IT-JOB

InCommodities A/S

Senior Portfolio Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Erfaren Scrum Master

Saab Danmark A/S

Service Delivery Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Technical writer - 1 års barselvikariat på fuldtid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere