Alles øjne er rettet mod samarbejdsaftalen mellem Thy:data og Netcompany. Fra venstre: André Rogaczewski (Netcompany), Ib Oustrup (adm. dir., IDA), Flemming Idorf Beisner (adm. dir., thy:data) og Bjarne Riis (direktør, Microsoft)

Netcompany og Thy:data sammen i stort fremstød

En strategisk alliance mellem Netcompany og Thy:data skal stjæle markedsandele fra de store på markedet.

"Hvis I leverer Dynamics AX, og vi leverer CRM og Sharepoint - så kan det være, vi kan presse de store."

Sådan en samtale har formentlig fundet sted mellem Thy:data og Netcompany.

I hvert fald meddeler de to Microsoft-leverandører, at de indgår en alliance, som de selv kalder "et frontalangreb mod de store it-supermarkeder."

"Det er et område, som ingen af os har bevæget os særligt meget indenfor, og der er stor interesse for det. Vi har allerede flere projekter under opsejling, så vi forventer at kunne tage en stor markedsandel på det her," siger administrerende direktør i Thy:data, Flemming Idorf Beisner.

Satser på foreninger
De to it-købmandsforretninger skal samarbejde om at levere store portalløsninger til foreningsverdenen, og indtil videre er de to Microsoft-kærester i fællesskab ved at implementere en løsning til Ingeniørforeningen.

Løsningen kombinerer Microsofts Dynamics AX, CRM og Sharepoint i et samlet portalsystem.

"Vi har indgået en alliance med Netcompany om at byde på sager inden for foreningsverdenen. Det har vi på baggrund af nogle projekter, vi har kørt sammen med dem. Når kunderne kommer, så vil vi gå sammen med dem om det fælles koncept, vi har lavet," siger Flemming Idorf Beisner.

Thy:data har stor erfaring med ERP-løsninger, der bygger på Dynamics, hvorimod Netcompany har styr på de andre områder.

"Når du ser på de løsninger, som kunderne efterspørger, så favner det mere bredt end bare et økonomisystem. Folk vil også gerne have self-service og portalsystemer, og inden for det område mangler vi nogle kompetencer, som Netcompany har," siger administrerende direktør Flemming Idorf Beisner fra Thy:data.
IT-JOB
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere


Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.