Top 100:Visma-koncernen brager frem: Fire af selskaberne blandt de 100 dygtigste i Danmark

Artikel top billede

Derfor bliver Apples nye tablet-computer dyr

Alt tyder på, at Apple er på trapperne med en stor tablet-pc. Men prisen bliver høj. Se her hvorfor.

Computerworld News Service: Mens store dele af teknologi-verdenen venter i spænding på Apples angiveligt kommende tablet-computer, er én ting sikkert og vist: Kommer Apple med en tablet-computer med en 10-tommer berøringsfølsom skærm, bliver den ikke billig.

I forvejen koster ny-udviklede Apple-produkter altid kassen, og det er helt utænkeligt, at en kommende tablet-computer (som ifølge blogosfæren kommer til at hedde iSlate) ikke vil følge denne policy.

Skærmen koster

Et af de mere håndfaste argumenter for, at prisen bliver høj, kommer fra selskabet NextWindow, der producerer touch-screens for blandt andre Dell, HP og Sony.

Ifølge NextWindow koster en berøringsfølsom skærm på 10 tommer nemlig i sig selv kassen.

Det regnes for højst sandsynligt, at Apple vil præsentere det nye apparat. Tidligere har Wall Street Journal skrevet, at Apple planlægger præsentationen af "et stort nyt produkt 27. januar," og at pris-målet er under 1.000 dollar.

Gør Apple, som Apple plejer, betyder det, at prisen bliver 999 dollar - eller knap 5.200 kroner - på det amerikanske marked.

I en analyse fra Barclays fra sidste uge vurderes det, at Apple kan sælge mindst en million tablet-computer om året, og at en tablet-computer har potentialet til at blive en af Apples helt store sællerter over tid.

Ifølge analysehuset Retrevo kræver det dog, at prisen kommer ned i nærheden af 600 dollar - 3.000 kroner.

I dette prisleje vil rigtigt mange pc-brugere nemlig kunne fristes til at skifte til Apple, mener Retrevo.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere


CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital