Her er de 10 bedste plugins til Google Chrome

Antallet af indstiksprogrammer til Google Chrome browseren er eksploderet og nærmer sig med hastige skridt tusinde. Her er 10 af de bedste.

I starten af december sidste år åbnede Google en portal, hvor man inviterede udviklere til at uploade indstiksprogrammer, kaldet Google Chrome extensions.

Formålet med Chrome extensions er at udvide browserens funktionsområde, som man kender det fra plugins til Microsoft's Internet Explorer og Mozilla's Firefox.

De små applikationer kan tilføjes til Google Chrome browseren og gøre livet lidt lettere for brugerne.

I december var antallet af indstiksprogrammer på 300.

I dag er 800 programmer tilgængelige på nettet for Chrome-brugerne.

Vi har bladret gennem stakken og fundet 10 gode Google Chrome extensions til dig.

Foreløbig er der dog kun indstiksprogrammer til Windows- og Linux-udgaverne. Mac-brugerne må vente til en senere version.

Google fortæller mere om detaljerne i Chrome extensions i denne video:10 smarte indstiksprogrammer
Xmarks Bookmark Sync
Et værktøj, der gør det muligt at synkronisere af sine bogmærker med andre browsere som Firefox, Internet Explorer og Safari. Rummer også en række andre funktioner som eksempelvis et statistikmodul over besøgte websider og backup-funktion.

Google Quick Scroll
Når man søger efter ord på Google og klikket på det link, der dukker op, kan det være vanskeligt at afgøre, hvor på siden søgeordet vises. Her giver dette indstik en hjælpende hånd. En lille boks i bunden af vinduet viser ordet eller sætningen i en sammenhæng. Klik på det, og du er det rigtige sted på websiden.

Facebook for Google Chrome
Med dette indstik kan du holde styr på din Facebook-profil og opdatere din status, uden at du behøver at besøge websiden.

IE Tab
Websider, der er bygget specielt til Internet Explorer, har tilbøjelighed til ikke at fungere i andre browsere. IE Tab er en lille hjælper, der gør det muligt at åbne sådanne sider direkte i Chrome.

Mouse Stroke
Med dette indstik kan du udføre en række opgaver med musen i Chrome. Har du et trykfølsom skærm, kan finde lignende funktioner i indstikket ChromeThouch.

LastPass
En password manager, der hjælper med at holde styr på adgangskoder og indhold til formularer på nettet. Kryptering af oplysningerne gør det til en sikker applikation.

SmoothScroll
Giver mere jævne bevægelser, når man scroller gennem en webside.

AdBlock+
En effektiv reklame-blocker, baseret på et konstant opdateret annoncefilter. AdThwart er et andet populært værktøj i samme genre.

FlashBlock
Stopper de ressourceslugende Flash-baserede reklamer. Stopper også for Shockwave og Silverlight. Man kan selv definere visningsregler i indstikket.

Google Mail checker
Via et ikon øverst i browseren kan du følge med i dine beskeder på din Gmail-konto. Klik på ikonet og gå direkte til indbakken.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR, status og overblik: Påbud og afgørelser strømmer nu ud fra Datatilsynet

Få styr på hvordan du kan sikre løbende overholdelse af GDPR-reglerne i fremtiden. Ved hjælp af de rigtige processuelle værktøjer og systemer kan du leve op til forventningen om, at din virksomhed har styr på reglerne og overholdelses af dem.

25. november 2020 | Læs mere


Hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? Data Governance i en hybrid infrastruktur

Vores infrastruktur er i høj grad blevet ”sluppet løs”. Vi lever alle sammen med hybrid IT, hvor vores workloads er (eller skal ende) som frie og mobile entiteter, og hvor data kan bo overalt. Men hvordan bevarer du kontrollen, når målet er ultimativ frihed? I dette webinar retter vi fokus mod én af de måder, hvormed vi bedst bevarer balancen mellem frihed og kontrol over vores værdifulde data.

26. november 2020 | Læs mere


Simplificeret storage: Spar penge og besvær med software-defined storage fra Red Hat

Alle organisationer skal forholde sig til håndtering og lagring af hastigt stigende datamængder, hvilket igen øger behovet for en stabil, sikker og fleksibel måde at opbevare deres data på. Vel at mærke uden samtidig at presse økonomien unødigt. Når du har deltaget i Arrow’s webinar, har du viden om, hvordan din næste storageløsning skal se ud og hvorfor open source modellen fra Red Hat CEPH er det rigtige valg.

26. november 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Det digitale kørekort lagt ned efter voldsom trafik
Det nye digitale kørekort er ramt af store opstartsproblemer på lanceringsdagen. Der opleves lige nu så stor trafik, at det for flere ikke er muligt at oprette sit digitale kørekort i appen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.