Artikel top billede

Her er de 10 bedste plugins til Google Chrome

Antallet af indstiksprogrammer til Google Chrome browseren er eksploderet og nærmer sig med hastige skridt tusinde. Her er 10 af de bedste.

I starten af december sidste år åbnede Google en portal, hvor man inviterede udviklere til at uploade indstiksprogrammer, kaldet Google Chrome extensions.

Formålet med Chrome extensions er at udvide browserens funktionsområde, som man kender det fra plugins til Microsoft's Internet Explorer og Mozilla's Firefox.

De små applikationer kan tilføjes til Google Chrome browseren og gøre livet lidt lettere for brugerne.

I december var antallet af indstiksprogrammer på 300.

I dag er 800 programmer tilgængelige på nettet for Chrome-brugerne.

Vi har bladret gennem stakken og fundet 10 gode Google Chrome extensions til dig.

Foreløbig er der dog kun indstiksprogrammer til Windows- og Linux-udgaverne. Mac-brugerne må vente til en senere version.

Google fortæller mere om detaljerne i Chrome extensions i denne video:

10 smarte indstiksprogrammer

Xmarks Bookmark Sync
Et værktøj, der gør det muligt at synkronisere af sine bogmærker med andre browsere som Firefox, Internet Explorer og Safari. Rummer også en række andre funktioner som eksempelvis et statistikmodul over besøgte websider og backup-funktion.

Google Quick Scroll
Når man søger efter ord på Google og klikket på det link, der dukker op, kan det være vanskeligt at afgøre, hvor på siden søgeordet vises. Her giver dette indstik en hjælpende hånd. En lille boks i bunden af vinduet viser ordet eller sætningen i en sammenhæng. Klik på det, og du er det rigtige sted på websiden.

Facebook for Google Chrome
Med dette indstik kan du holde styr på din Facebook-profil og opdatere din status, uden at du behøver at besøge websiden.

IE Tab
Websider, der er bygget specielt til Internet Explorer, har tilbøjelighed til ikke at fungere i andre browsere. IE Tab er en lille hjælper, der gør det muligt at åbne sådanne sider direkte i Chrome.

Mouse Stroke
Med dette indstik kan du udføre en række opgaver med musen i Chrome. Har du et trykfølsom skærm, kan finde lignende funktioner i indstikket ChromeThouch.

LastPass
En password manager, der hjælper med at holde styr på adgangskoder og indhold til formularer på nettet. Kryptering af oplysningerne gør det til en sikker applikation.

SmoothScroll
Giver mere jævne bevægelser, når man scroller gennem en webside.

AdBlock+
En effektiv reklame-blocker, baseret på et konstant opdateret annoncefilter. AdThwart er et andet populært værktøj i samme genre.

FlashBlock
Stopper de ressourceslugende Flash-baserede reklamer. Stopper også for Shockwave og Silverlight. Man kan selv definere visningsregler i indstikket.

Google Mail checker
Via et ikon øverst i browseren kan du følge med i dine beskeder på din Gmail-konto. Klik på ikonet og gå direkte til indbakken.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere