Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 Facts billede Facts om Bording Data A/S

Bording Data A/S er et datterselskab i den børsnoterede koncern F. E. Bording. Bording Data A/S udgør divisionen for it-kommunikation sammen med datterselskabet Bording Vista Ltd. i Bangladesh.

www.bordingdata.dk

www.bordingvista.com
Bording Data A/S's profil tekst:
Bording Data er en markant leverandør indenfor blandt andet abonnementsløsning til dagbladsbranchen og point-of-sales (POS) løsninger til food og non-food branchen. Dertil kommer et udbygget samarbejde om udvikling og konsulentydelser indenfor integrationsløsninger og andre online løsninger.

Bording Datas kunder tæller en lang række store veletablerede danske virksomheder som blandt andre Dansk Supermarked, JP/Politikens Hus, Reitan Distribution, Magasin, Øresundsbro Konsortiet og mange flere. Bording Data samarbejder med KMD om udvikling af Doc2Mail og med EG KommuneInformation A/S om udvikling af NetBlanket . Bording Data har et udbygget samarbejde med Logica Sverige om udvikling og konsulentydelser indenfor integrationsløsninger.

Bording Data har et stort referencegrundlag i hele Nordeuropa og Asien - Norge, Sverige, Danmark, Polen, Tyskland, England og Singapore. Der er installeret VIKING POS løsninger fra over 2000 butikker og kæder, som ekspederer 12 mio. kunder på hver uge.

Mere end 50 % af alle danske abonnements baserede dagblade leveres via et af Bording Data udviklet abonnementssystem Bording Abonnement™. Systemet håndterer alle former for abonnement til medier og baserer sig på Microsoft Dynamics NAV.

Bording Data A/S udvikler og markedsfører et modulært integrationsprodukt - AGETOR® . AGETOR® er et integrationsprodukt, der skaber sammenhæng mellem alle virksomhedens systemer, samhandelspartnere og forretningsprocesser. Alt dét, der understøtter virksomhedens forretning uanset teknologi og på tværs af alle elektroniske netværk. Fra email og PDF til VANS, NemHandel og fra kasseterminaler til kortselskaber.

Bording Data udvikler og markedsfører Web2Publishing , en skabelonløsning til at støtte grafisk produktion og marketing processor.


Bording Data A/S
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Tlf. 43245424
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 72

Forretningsområde:
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.
Kompetencer:
Microsoft Sølv Partner. Dynamics NAV, Java, Linux, Ingres, ABF, OpenROAD, SQL, Offshore programmering og .Net.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Årsregnskab
Bording Data A/S
Mio. kroner 2015
Omsætning 74,0
Resultat af primær drift 4,7
Resultat før skat 4,7
Resultat efter skat 3,6
Egenkapital 9,8
Antal ansatte 72
 


Computerworld
Så mange vilde ting accepterer du ved at klikke 'accept' til brugerbetingelserne på dit nye fjernsyn
Massiv data-indsamling over alle sete programmer, anvendelse af optagelser af din stemme og ok til at andre kan indsamle data er blot nogle af de ting, som du siger ja til for at anvende dit nye smart-tv.
CIO
Dansk it-kæmpe omskoler 400 it-udviklere og 50 teams i stort projekt
Interview: Jan Peter Larsen står som udviklingsdirektør i BEC i spidsen for et agilt transformationsprojekt, der ikke bare inkluderer 400 udviklere fordelt på 50 teams, men også topledelsen i BEC. Her fortæller han om arbejdet med at blive mere agil.
Comon
Skat slår fast: Esport og computerspil er sportsgrene
Debatten om hvorvidt computerspil på konkurrenceniveau er en sportsgren eller ej får nu uventet indspark fra Skat: Esport er en sportsgren.
Channelworld
White paper
Undgå de syv dødssynder i valget af ERP-partner
I dette whitepaper kan du læse mere om de syv hyppigste 'dødssynder' og om, hvordan du imødegår dem. Dette er nyttig viden at have med sig, uanset hvilken platform og partner din virksomhed i sidste ende vælger at satse på.