Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 Facts billede Facts om Bording Data A/S

Bording Data A/S er et datterselskab i den børsnoterede koncern F. E. Bording. Bording Data A/S udgør divisionen for it-kommunikation sammen med datterselskabet Bording Vista Ltd. i Bangladesh.

www.bordingdata.dk

www.bordingvista.com
Bording Data A/S's profil tekst:
Bording Data er en markant leverandør indenfor blandt andet abonnementsløsning til dagbladsbranchen og point-of-sales (POS) løsninger til food og non-food branchen. Dertil kommer et udbygget samarbejde om udvikling og konsulentydelser indenfor integrationsløsninger og andre online løsninger.

Bording Datas kunder tæller en lang række store veletablerede danske virksomheder som blandt andre Dansk Supermarked, JP/Politikens Hus, Reitan Distribution, Magasin, Øresundsbro Konsortiet og mange flere. Bording Data samarbejder med KMD om udvikling af Doc2Mail og med EG KommuneInformation A/S om udvikling af NetBlanket . Bording Data har et udbygget samarbejde med Logica Sverige om udvikling og konsulentydelser indenfor integrationsløsninger.

Bording Data har et stort referencegrundlag i hele Nordeuropa og Asien - Norge, Sverige, Danmark, Polen, Tyskland, England og Singapore. Der er installeret VIKING POS løsninger fra over 2000 butikker og kæder, som ekspederer 12 mio. kunder på hver uge.

Mere end 50 % af alle danske abonnements baserede dagblade leveres via et af Bording Data udviklet abonnementssystem Bording Abonnement™. Systemet håndterer alle former for abonnement til medier og baserer sig på Microsoft Dynamics NAV.

Bording Data A/S udvikler og markedsfører et modulært integrationsprodukt - AGETOR® . AGETOR® er et integrationsprodukt, der skaber sammenhæng mellem alle virksomhedens systemer, samhandelspartnere og forretningsprocesser. Alt dét, der understøtter virksomhedens forretning uanset teknologi og på tværs af alle elektroniske netværk. Fra email og PDF til VANS, NemHandel og fra kasseterminaler til kortselskaber.

Bording Data udvikler og markedsfører Web2Publishing , en skabelonløsning til at støtte grafisk produktion og marketing processor.


Bording Data A/S
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Tlf. 43245424
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 72

Forretningsområde:
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.
Kompetencer:
Microsoft Sølv Partner. Dynamics NAV, Java, Linux, Ingres, ABF, OpenROAD, SQL, Offshore programmering og .Net.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Årsregnskab
Bording Data A/S
Mio. kroner 2015
Omsætning 74,0
Resultat af primær drift 4,7
Resultat før skat 4,7
Resultat efter skat 3,6
Egenkapital 9,8
Antal ansatte 72
 


Computerworld
Byggeri af Apple-datacenter i krise: Risikerer flere års forsinkelse - og måske endda aflysning
Byggeriet af Apples store datacenter i Irland er i dyb krise. Det store datacenter skulle ellers bygges parallelt med Apples center ved Viborg, men står nu til at blive flere år forsinket - eller måske endda helt afblæst.
CIO
It-chef revser it-leverandørers standardsystemer: "De taler om det store potentiale - vi taler om problemerne"
Ikeas CIO har ikke meget tilovers for de standardsystemer, som it-leverandørerne har at byde på i dag. "Spørgsmålet er, om ikke standardplatforme er et forældet koncept," siger han.
Comon
Top 5: De bedste spil baserede på film
Film, der bliver til spil, bliver enten fantastisk eller en fadæse. Her er de fem bedste spil baseret på en spillefilm
Channelworld
Ny EG-direktør har en plan: Sådan skal EG vokse sig større og endnu mere profitabel
Interview: Mikkel Bardram er ny administrerende direktør i EG. Selvom EG nu har 2.000 ansatte og en omsætning på 1,8 milliarder kroner, er der potentiale for endnu mere, mener den nye direktør.
White paper
Tjekliste: 10 tegn på, at du har behov for at modernisere din Backup og Recovery løsning
Gennemgå denne tjekliste for at afgøre, om dit miljø har behov for en mere moderne tilgang til backup og recovery. Hvis ikke du kan tjekke nogen af disse af, kan det være tid til at revurdere din databeskyttelse strategi.