Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 Facts billede Facts om Bording Data A/S

Bording Data A/S er et datterselskab i den børsnoterede koncern F. E. Bording. Bording Data A/S udgør divisionen for it-kommunikation sammen med datterselskabet Bording Vista Ltd. i Bangladesh.

www.bordingdata.dk

www.bordingvista.com
Bording Data A/S's profil tekst:
Bording Data er en markant leverandør indenfor blandt andet abonnementsløsning til dagbladsbranchen og point-of-sales (POS) løsninger til food og non-food branchen. Dertil kommer et udbygget samarbejde om udvikling og konsulentydelser indenfor integrationsløsninger og andre online løsninger.

Bording Datas kunder tæller en lang række store veletablerede danske virksomheder som blandt andre Dansk Supermarked, JP/Politikens Hus, Reitan Distribution, Magasin, Øresundsbro Konsortiet og mange flere. Bording Data samarbejder med KMD om udvikling af Doc2Mail og med EG KommuneInformation A/S om udvikling af NetBlanket . Bording Data har et udbygget samarbejde med Logica Sverige om udvikling og konsulentydelser indenfor integrationsløsninger.

Bording Data har et stort referencegrundlag i hele Nordeuropa og Asien - Norge, Sverige, Danmark, Polen, Tyskland, England og Singapore. Der er installeret VIKING POS løsninger fra over 2000 butikker og kæder, som ekspederer 12 mio. kunder på hver uge.

Mere end 50 % af alle danske abonnements baserede dagblade leveres via et af Bording Data udviklet abonnementssystem Bording Abonnement™. Systemet håndterer alle former for abonnement til medier og baserer sig på Microsoft Dynamics NAV.

Bording Data A/S udvikler og markedsfører et modulært integrationsprodukt - AGETOR® . AGETOR® er et integrationsprodukt, der skaber sammenhæng mellem alle virksomhedens systemer, samhandelspartnere og forretningsprocesser. Alt dét, der understøtter virksomhedens forretning uanset teknologi og på tværs af alle elektroniske netværk. Fra email og PDF til VANS, NemHandel og fra kasseterminaler til kortselskaber.

Bording Data udvikler og markedsfører Web2Publishing , en skabelonløsning til at støtte grafisk produktion og marketing processor.


Bording Data A/S
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Tlf. 43245424
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 72

Forretningsområde:
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.
Kompetencer:
Microsoft Sølv Partner. Dynamics NAV, Java, Linux, Ingres, ABF, OpenROAD, SQL, Offshore programmering og .Net.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Årsregnskab
Bording Data A/S
Mio. kroner 2015
Omsætning 74,0
Resultat af primær drift 4,7
Resultat før skat 4,7
Resultat efter skat 3,6
Egenkapital 9,8
Antal ansatte 72
 


Computerworld
Et halvt år efter kæmpe nytårs-nedbrud hos YouSee: Her er status på politiets efterforskning af 51-årig mands rolle
Københavns Politi har nu i næsten et halvt år efterforsket det store YouSee-nedbrud, der gav sort skærm nytårsaften og særligt en 51-årig mands rolle i sagen. Her er status.
CIO
Professor: Minimal risiko for kæmpebøder til virksomheder når EU-persondataforordningen træder i kraft
De danske virksomheder slipper for økonomiske huskekager, hvis de ikke overholder persondataforordningen, når den træder i kraft til maj næste år, vurderer professor.
Job & Karriere
Se listen: Disse it-folk bliver ansat på stedet - cheferne skriger efter helt bestemte it-kompetencer
Der er en markant mangel på it-folk med helt bestemte kompetencer samtidig med, at it-cheferne er i gang med at øge bemandingen i it-organisationerne. Se listen med de mest efterspurgte it-kompetencer netop nu.
White paper
Undersøgelse af kritiske anlæg
I 2015 afsluttede Coromatic Group en undersøgelse af kritiske anlæg, der dækkede årene 2000-2013. Undersøgelsen omfattede det nordiske hospitalsmarked og dets afhængighed af to virksomhedskritiske funktioner, strømforsyning og kommunikationsteknologi, under hensyntagen til den øgede mængde af data, der behandles i forskellige systemer.