Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 Facts billede Facts om Bording Data A/S

Bording Data A/S er et datterselskab i den børsnoterede koncern F. E. Bording. Bording Data A/S udgør divisionen for it-kommunikation sammen med datterselskabet Bording Vista Ltd. i Bangladesh.

www.bordingdata.dk

www.bordingvista.com
Bording Data A/S's profil tekst:
Bording Data er en markant leverandør indenfor blandt andet abonnementsløsning til dagbladsbranchen og point-of-sales (POS) løsninger til food og non-food branchen. Dertil kommer et udbygget samarbejde om udvikling og konsulentydelser indenfor integrationsløsninger og andre online løsninger.

Bording Datas kunder tæller en lang række store veletablerede danske virksomheder som blandt andre Dansk Supermarked, JP/Politikens Hus, Reitan Distribution, Magasin, Øresundsbro Konsortiet og mange flere. Bording Data samarbejder med KMD om udvikling af Doc2Mail og med EG KommuneInformation A/S om udvikling af NetBlanket . Bording Data har et udbygget samarbejde med Logica Sverige om udvikling og konsulentydelser indenfor integrationsløsninger.

Bording Data har et stort referencegrundlag i hele Nordeuropa og Asien - Norge, Sverige, Danmark, Polen, Tyskland, England og Singapore. Der er installeret VIKING POS løsninger fra over 2000 butikker og kæder, som ekspederer 12 mio. kunder på hver uge.

Mere end 50 % af alle danske abonnements baserede dagblade leveres via et af Bording Data udviklet abonnementssystem Bording Abonnement™. Systemet håndterer alle former for abonnement til medier og baserer sig på Microsoft Dynamics NAV.

Bording Data A/S udvikler og markedsfører et modulært integrationsprodukt - AGETOR® . AGETOR® er et integrationsprodukt, der skaber sammenhæng mellem alle virksomhedens systemer, samhandelspartnere og forretningsprocesser. Alt dét, der understøtter virksomhedens forretning uanset teknologi og på tværs af alle elektroniske netværk. Fra email og PDF til VANS, NemHandel og fra kasseterminaler til kortselskaber.

Bording Data udvikler og markedsfører Web2Publishing , en skabelonløsning til at støtte grafisk produktion og marketing processor.


Bording Data A/S
Ejby Industrivej 91
2600 Glostrup
Tlf. 43245424
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 72

Forretningsområde:
Udvikling og salg af software til integration, kommunikation og e-handel samt ERP med fokus på detailhandlen, digitale abonnementer og dagblade/magasiner.
Kompetencer:
Microsoft Sølv Partner. Dynamics NAV, Java, Linux, Ingres, ABF, OpenROAD, SQL, Offshore programmering og .Net.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Årsregnskab
Bording Data A/S
Mio. kroner 2015
Omsætning 74,0
Resultat af primær drift 4,7
Resultat før skat 4,7
Resultat efter skat 3,6
Egenkapital 9,8
Antal ansatte 72
 


Computerworld
Få dine filer tilbage: Nyt værktøj kan dekryptere WannaCry
Der er gået en uge, siden WannaCry-angrebet begyndte, og dermed er deadline nået for de første ofre, der kan miste tilfangetagne filer permanent. Men et nyt gratis værktøj kan tilsyneladende dekryptere filerne i flere Windows-versioner.
Comon
OneDrive bliver bedre til at synkronisere filer med længe savnet funktion
Microsoft giver OneDrive-skyen en kærlig hånd med nye "On Demand"-filer i den næste store opdatering, Fall Creator Update.
Job & Karriere
Dansk it-firma masseansætter: Skal bruge 90 nye medarbejdere med disse it-profiler
It-virksomheden BEC skal bruge 90 nye it-medarbejdere. Her kan du se de konkrete it-profiler, BEC er på udkig efter.
White paper
Hyperconverged infrastructure - Sådan optimeres datacentret på den enkleste og mest fremtidssikrede måde
Datacenteret i en virksomhed er en kompliceret og kostbar størrelser, som ikke ligefrem gør det nemt og hurtigt for it-afdelingen at hjælpe forretningen med nye initiativer. Det er en uholdbar situation, og nu findes der en løsning. Hyperconverged infrastructure kan løfte datacenteret ind i fremtiden. Et datacenter-i-en-boks kan sættes i sving på 20 minutter, det er let at administrere og kan opskaleres på fem minutter. Det hele er testet og konfigureret på forhånd, og tilmed er ydelsen er på enterprise-niveau. Læs mere i dette white paper.