Selvom der er stor utilfredshed over VMwares nye ejer Broadcom, skifter kunderne ikke leverandør. Til gengæld vil Broadcoms muligvis blive ramt af et tilbageslag i fremtiden.
12. juni 2024 kl. 13.40 | læs »


Interview: AWS og andre cloud-giganter har været i gang med voldsomme investeringer i datacenterinfrastrukturen rundt i verden den seneste tid. Det sker for at understøtte yderligere udvikling lyder det.
12. juni 2024 kl. 09.00 | læs »


Statens It-råd er kommet med sin årlige statusrapport, hvor det vises, hvordan det går med de forskellige statslige it-projekter.
11. juni 2024 kl. 13.40 | læs »


Eksperter og CIO'er var op til kåringen af årets CIO 2024 enige i, hvilke udfordringer der skal tackles, før en virksomhed kan profittere på at indføre kunstig intelligens.
10. juni 2024 kl. 15.01 | læs »


Interview: Der vil blive brug for flere personer med kompetencer inden for udvikling, lyder det fra AWS.
10. juni 2024 kl. 12.59 | læs »


Interview: Martin Wood vandt torsdag aften den prestigefyldte pris som Årets CIO 2024. Inden han for alvor kunne fejres af kollegaerne i Domstolsstyrelsen fredag, skulle møde om cybersikkerhed overstås.
10. juni 2024 kl. 10.59 | læs »


Der var spændte kandidater, opmærksomme deltagere og ikke mindst en glad vinder, da prisen som Årets CIO 2024 blev uddelt.
7. juni 2024 kl. 16.30 | læs »Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere