Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Oracles applikationsforretning har ændret sin tilgang til kunderne. Der skulle andre boller på suppen for at vokse tilstrækkeligt.
16. juli 2024 kl. 07.00 | læs »


Interview: For knap fire måneder, sagde Vipps Mobilepay i Danmark farvel til Danske Banks infrastruktur og flyttede i løbet af én nat 4,5. millioner brugere over på en ny digital platform. Nu går selskabets danske teknologidirektør Morten Kjelsø status for overflytningen.
15. juli 2024 kl. 07.00 | læs »


Danske konkurrencemyndigheder vil endevende konkurrence-situationen på det danske cloud-marked.
12. juli 2024 kl. 11.04 | læs »


Interview: Digitale løsninger skal have en nøglerolle i den ambitiøse vækstplan for Jyllands største lufthavn. Antallet af passagerer skal næsten fordobles i Billund Lufthavn. Her er digital direktør Lars Stabell Ellegaards plan.
12. juli 2024 kl. 07.00 | læs »


Mens store virksomheder har ressourcerne til at planlægge modtræk mod digitale angreb på pumper, kameraer og andre devices, som er koblet til internettet, halter det i mindre virksomheder. Det kan få fatale følger, advarer en ekspert i it-sikkerhed Carsten Træholt.
11. juli 2024 kl. 09.15 | læs »


Interview: Det nordiske ERP-marked præges for tiden af få vigtige trends, som definerer hele markedet. Se hvad de er ifølge Cepheos to administrerende direktører, René Ebbesen og Jørgen Jakobsen.
11. juli 2024 kl. 07.00 | læs »


Klumme: Kunstig intelligens (AI) har katapultereret sig ind i stort set alle virksomheders strategiplaner. Undskyld mig, men vi har altså brug for lidt perspektiv. For selv om potentialet ER stort, så er de fleste AI-anvendelser indtil nu mest af alt hypede koncepter pakket ind i flotte røgslør.
10. juli 2024 kl. 11.50 | læs »Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere