Interview: Jan Kold, digitaliserings-direktør i Koncern Digitalisering i Region Sjælland, vil gerne levere et "helhedsprodukt" ud til borgere og brugere fremadrettet.
13. september 2023 kl. 12.15 | læs »


IBM Software-ansatte, der bor inden for en 80 kilometers radios af deres kontorer skal fremover møde op fysisk på arbejde, hvis det står til deres chefer.
13. september 2023 kl. 07.39 | læs »


Interview: Mange virksomheder og organisationer befinder sig midt i større digitale transformation. ERP-området er noget, der særligt fylder. Enterprise-arkitekt John Gøtze fra EA Fellows giver her sit besyv på, hvad man skal være opmærksom på i en sådan proces.
12. september 2023 kl. 12.00 | læs »


Ny dataoverførselsaftale mellem EU og USA udfordres af fransk Parlamentariker ved EU-Retten.
11. september 2023 kl. 07.11 | læs »


Interview: Mange er afventende i forhold til den danske implementering af NIS2, og visse konsulenter giver et indtryk af, at NIS2 kan klares med et par hurtige fif. Men det er et stykke fra sandheden, mener Morten Eeg Ejrnæs Nielsen, der er it-sikkerhedsekspert hos Globeteam.
8. september 2023 kl. 09.00 | læs »


En gammel SAP-platform står til at lukke, men det kan ramme blandt andet hospitaler, og derfor opfordrer en gruppe kunder nu til, at SAP lader løsningen leve lidt længere.
7. september 2023 kl. 15.20 | læs »


Interview: Den Varde-baserede it-distributør Cloud Factory har haft travlt siden det ransomware-angreb mod hostingselskabet CloudNordic. "Den her sag har afstedkommet en del arbejde for os," siger CTO Max Larsen.
7. september 2023 kl. 13.15 | læs »Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere