Interview: "Det lyder som om, it-afdelingen har styr på det" Ifølge top-CIO Torben Kjær er den sætning det farligste, som en bestyrelse kan sige, fordi det betyder, at bestyrelsen har stukket hovedet i jorden som en struds.
16. februar 2024 kl. 12.58 | læs »


Interview: Transformationen til cloud vil i fremtiden gøre opgraderinger nemmere for kunderne, men ERP-partnere kan opleve et tab i forretning og skal derfor genopfinde sig selv. ”Jeg oplever desværre, at kunder fortæller, at så snart, de er gået i drift, sender leverandøren et B-hold,” lyder det fra tidligere Oracle og IFS-chef, Steffen Meyer.
16. februar 2024 kl. 09.00 | læs »


Google vil tilbyde en hjælpende hånd til Windows 10-enheder, når Microsoft ikke længere supporterer styresystemet. Google tilbyder nemlig, at enhederne, der benytter Windows 10, kan skifte til Googles Chrome-styresystem.
15. februar 2024 kl. 14.20 | læs »


Interview: Andel har brugt måneder på at forberede sig på dagen, hvor der blev åbnet for udbetaling af penge til selskabets andelshavere. Det har krævet en længere indsats fra selskabets it-folk. ”Vi kan starte med at sige, at det her ikke har været et småt projekt,” lyder det.
15. februar 2024 kl. 12.21 | læs »


Microsoft har fikset en lang række revner i sikkerheden.
14. februar 2024 kl. 15.02 | læs »


Ken Bonefeld skal fremover varetage en ny rolle hos Norlys, mens energikoncernen har en ny konstitueret CISO klar.
14. februar 2024 kl. 12.56 | læs »


Interview: Salesforces teknologi bliver benyttet i mange store virksomheder. CRM-giganten har derved kunder, der bruger enorme summer på it, og det skal man respektere. "Man kan ikke bare sige ”I kan bare købe noget mere”," lyder det fra Peter Lange, der er distinguished enterprise architect hos Salesforce i Danmark.
14. februar 2024 kl. 11.03 | læs »Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere