BREAKING:Preben Damgaard er død

Med corona fik vi en revolution af arbejdslivet, men i kølvandet er der opstået forvirring om, hvad der er den bedste balance mellem hjemme- og kontorarbejdet. Ny undersøgelse fra Gartner hævder at have svaret på den bedste model.
24. november 2022 kl. 10.20 | læs »


Gigantisk projekt til flere milliarder kroner er ved at nå sin afslutning hos Coop. Alle varer, som Coop sælger i sine butikker, er nu flyttet fra mere end 50 år gamle it-systemer til SAP's moderne S/4HANA Retail-platform. Nu venter kæmpe opgave med at skabe værdi oven på den nye platform.
21. november 2022 kl. 14.16 | læs »


Miami, USA: Vil du have flere kvinder ind i din cybersikkerhedsvirksomhed? Her er fire kvindelige it-toplederes tanker om, hvorfor du nok kun har talt til mænd indtil nu.
18. november 2022 kl. 14.18 | læs »


Interview: Implementeringen af cloud har vist sig at være tungere end forventet for mange brugere, som balancerer på kanten af 'cloud chaos.' "Lige pludselig oplever man, at man bruger flere clouds, som man ikke kan håndtere eller administrere under én hat," siger Lars-Bo Klausen, dansk landechef for VMware.
17. november 2022 kl. 10.34 | læs »


Manglen på it-folk har fået flere virksomheder til at indføre en grænseløs rekruttering, peger en undersøgelse på. Men hos Danske Spil fastholder CIO Mikkel Müller en strategi om, at alle skal sidde på det danske kontor og være 'supertætte.'
16. november 2022 kl. 09.00 | læs »


ComputerViews: Mere end 6.500 deltagere havde taget turen til Barcelona, hvor Gartner over fire dage i et uoverskueligt program af indlæg og talere gav sit bud på de vigtigste opgaver og udfordringer for CIO'erne. Men hvad kunne verdens it-ledere egentlig tag med sig hjem? Få svaret her.
14. november 2022 kl. 12.57 | læs »


Interview: Danske Spils forholdsvis nye CIO Mikkel Müller står meget snart med hel ny it-strategi, der skal eksekveres. Det bliver med tilgang, hvor de digitale initiativer skal drives igennem via forretningen. "Vi skal ikke sidde ned i kælderen og bygge it og komme op to år efter, hvor alle er gået hjem," siger han.
14. november 2022 kl. 10.03 | læs »Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere