It-kriminelle bliver mere effektive i takt med, at organiseringen på det lyssky internet bliver bedre. Det er blevet en udbredt tendens, at kriminelle kan købe og leje hackere på Airbnb-lignede platforme. Få indblik i CFCS' trusselsvurdering for 2021.
8. juni 2021 kl. 09.00 | læs »


EU-Kommissionen er klar med sit bud på, hvordan danske virksomheder forsat kan bruge cloud-tjenester efter Schrems II-dommen. Anbefalingerne er bedre end forventet, lyder det fra den danske GDPR-ekspert Jesper Langemark
7. juni 2021 kl. 15.50 | læs »


Klumme: Agil betyder i bund og grund bevægelig. Agil softwareudvikling. Agil projektledelse. Vi arbejder agilt. I det hele taget skal vi bare være agile, men hvad dækker det egentligt over?
7. juni 2021 kl. 13.03 | læs »


ComputerViews: Der er god grund til at tænke sig godt om, inden du flytter virksomhedens mest kritiske it-systemer til en cloud-tjeneste. Her er de tre vigtigste råd, hvis du skal flytte din virksomheds data i clouden.
7. juni 2021 kl. 12.18 | læs »


"Der er en underskov af mellemstore og små virksomheder, som ikke har taget de vigtige beslutninger eller lagt en plan for den digitale omstilling." Sådan lyder det fra den erfarne it-mand Jeppe Klestrup, der mener, at den pludselige og gennemgribende digitale transformation ikke har været lige god for alle.
7. juni 2021 kl. 09.00 | læs »


Klumme: Hvis man vælger ikke at gennemføre jævnlige sikkerhedstjek og løbende udbedre eventuelle sårbarheder, så skubber man en cybergæld foran sig som en snebold, der bare bliver større og større.
4. juni 2021 kl. 13.30 | læs »


Coronapas og det digitale Sundhedskort er for tiden de mest downloadede apps til danskernes mobiltelefoner. Hvad er det, som disse apps kan, siden de er så populære - og hvad er den næste store offentlige app? Få svaret i denne episode af Inde i maskinen.
3. juni 2021 kl. 15.58 | læs »Kommende events
Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere

Premium
Nyt kæmpesystem til politiet fra Netcompany bliver næsten 20 procent dyrere end planlagt: Forsinkes med mere end et år
Halvandet år efter kontrakt-underskrivelsen med Netcompany er omkostningerne til levering af politiets kommende planlægnings-system allerede steget med næsten 20 procent, mens hele projektet skal replanlægges. Det bliver nu mere end et år forsinket. Se her, hvornår det for politiet vitale system ventes klart.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.