Nordea vil ikke erstatte Head of Group Digital, Ewan MacLoed, der forlader selskabet til nytår. Istedet venter nyt fokus.
8. november 2019 kl. 10.03 | læs »Premium
Nordeas CDO, Ewan MacLeod, er færidg på posten og stopper endeligt ved årets udgang.
8. november 2019 kl. 08.53 | læs »Premium
Sidder du med ansvaret for virksomhedens it-infrastruktur bør du være opmærksom på disse otte tendenser, der får betydning for investeringerne.
7. november 2019 kl. 15.59 | læs »Premium
Det er stadig kun tre ud af fire danske SMV'er der har noget så simpelt som en firewall, antivirus og backup af deres data. Det viser en ny undersøgelse fra Erhvervsstyrelsen, der advarer mod det lave sikkerhedsniveau.
7. november 2019 kl. 14.08 | læs »Premium
Interview: Brugen af Huawei har været heftigt diskuteret, men hos Nato-tænketanken CCDCOE mener man ikke, at Danmark og andre lande skal samarbejde med den kinesiske virksomhed. "Det kan godt være, at der ikke er nogen smoking gun, men på et eller andet tidspunkt skal der patches, og så har du problemet," siger Henrik Beckvard fra tænketanken.
6. november 2019 kl. 14.01 | læs »Premium
Gartner Symposium/ITxpo 2019: Som CIO skal du i dag være i offensiven, for de defensive taktikker flytter it-afdelingen til kælderen parat til at parere ordre. Du skal i stedet gå til angreb. Her er Gartners fire konkrete råd til en offensive taktik.
6. november 2019 kl. 12.11 | læs »Premium
Interview: Nilfisk lukker ned for den storstilede innovationssatsning Digital Services, der blev ledet af den tidligere Microsoft-profil Bjarne Schøn. Han er nu fortid i Nilfisk. "Digital innovation skal komme fra alle steder af Nilfisk," lyder det fra CIO Torben Høeg Bonde
6. november 2019 kl. 09.15 | læs »Kommende events
Fremtidens datacenter er et cloud datacenter

Clouden har omdefineret forventningerne til IT, og enhver organisation har en eller anden slags cloud-strategi. Men clouden er ikke et sted. Clouden er en operativ model, en række af tilgængelige ressourcer og en forbrugsmodel. Infrastruktur- og operative teams må reboote både deres datacenter og sig selv. Hør erfaringerne fra Teknologisk Institut og Gyldendal.

13. november 2019 | Læs mere


Sikkerhed i virksomheden

På konferencen kan du lære mere om de værktøjer og løsninger, der findes til din virksomhed. Der er nemlig mange muligheder for at holde hackerne på afstand - selv for en mindre virksomhed

14. november 2019 | Læs mere


Hvad kan du gøre for at holde forretningen kørende 24/7?

I dag må alle virksomheder prioritere deres adgang til data højt, da tabt data giver huller i servicevinduet og koster på bundlinjen. Derfor er fokus på business continuity helt afgørende. Vi diskuterer, hvordan din virksomhed altid kan være tilgængelig i en verden med behov for adgang til forretningsdata - også selvom dagen byder på lokale ransomware-angreb eller globale cloud-nedbrud.

14. november 2019 | Læs mere

Premium
Professionelle gamere køber "digital doping" af hackere for at komme tættere på millionstore pengepræmier
Professionelle gamere er begyndt at købe snydekoder af hackere for at opnå fordele i spil som Fortnite og Counter-Strike, hvor der er pengepræmier i millionklassen på højkant. Det afslører en ny rapport fra Trend Micro.
Computerworld
Flyselskab eksperimenterer med LiFi i stedet for WiFi: Forbindelsen er så hurtig at der kan games på flyturen
Det franske luftfartselskab Air France afprøver en lovende netværksteknologi, der kan afløse den klassiske wifi-forbindelse.
CIO
Kom med ind i maskinrummet hos ATP's CIO Per Kjersgaard Rasmussen - har outsourcet store dele af infrastrukturen: ”Det er bare ikke os, der skal drive det"
The Digital Edge: Per Kjersgaard Rasmussens it-løsninger håndterer hvert år udbetalinger for mere end 250 milliarder kroner. Hør hvordan han balancerer udvikling, drift, ansvar og hvor han får sin inspiration fra.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, der kan katapultere dig op ad karrierestigen
Find dit nye lederstilling her. Netop nu er der ledige stillinger i hele kongeriget, og vi har udvalgt en række af de mest interessante hos blandt andet SDC, Jyske Bank og KMD.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.