2 Premium
Interview: I de seneste uger er Microsoft Danmark blevet kimet ned af nervøse kunder, der tror, at det er ulovligt at bruge Office 365. "Så må vi forklare, at sådan hænger det ikke sammen," siger Microsoft Danmarks teknologi- og sikkerhedsdirektør, Ole Kjeldsen.
16. juli 2019 kl. 09.00 | læs »Premium
Interview: Datatilsynet vil ikke komme med en klar anbefaling til, om danske skoler kan bruge udenlandske cloud-løsninger, før man har set konkrete eksempler. “Det er helt bestemt et område, der har vores bevågenhed og hele tiden bliver vurderet.”
15. juli 2019 kl. 15.52 | læs »Premium
Mere end 13 måneder efter krigsreglen blev ændret, kan Computerworld nu afsløre, at seks danske it-systemer står til at blive underlagt den nye krigsregel. Det betyder med andre ord, at de seks it-systemer ikke må forlade Danmark. Se hvilke it-systemer, der er tale om her.
15. juli 2019 kl. 13.35 | læs »Premium
Et stort nedbrud hos KMD lagde flere it-systemer ned hos kommunerne. Nedbruddet skyldes en planlagt SAN-ændring, som fortsat skaber problemer.
15. juli 2019 kl. 10.22 | læs »Premium
Interview: Mere end 13 måneder efter den famøse krigsregel blev ændret, har Justitsministeriet stadig ikke offentliggjort de retningslinjer, der skal følge med loven. Det ærgrer Microsoft, der også drømmer om national cloud first-strategi i Danmark. "Det skal sikre, at udgangspunktet for alle offentlige løsninger er, at der skal bruges cloud," lyder det.
15. juli 2019 kl. 10.00 | læs »1 Premium
Interview: Med beskæftigelsessystemet KMD Momentum sender KMD personoplysninger fra 44 danske kommuner til et Microsoft-datacenter i Holland. Det er i strid med kommunernes aftale med staten. Hvis det havde været i dag, havde Microsoft ikke støttet manøvren. "Men løsningen er etableret, og vi smider ikke KMD ud af butikken," lyder det fra Microsoft.
12. juli 2019 kl. 15.21 | læs »Premium
Microsofts partnere mister næste år retten til gratis softwarelicenser til intern brug og support til lokalt installerede produkter. En omprioritering, kalder Microsoft det - og et skub i retning mod mere cloud-salg.
12. juli 2019 kl. 12.02 | læs »Kommende events
Få succes med sourcing - hør erfaringerne fra Widex, Getinge, One Q og Amesto Group

Sourcing er en af de vigtigste strategiske discipliner i moderne it-drift. Uanset om du overvejer at in- eller outsource og hvad enten det er globalt eller lokalt, så kræver det viden og styr på aftaler og kontrakter.

21. august 2019 | Læs mere


Cybertrusler: Få styr på it-sikkerheden – aktuelle trusler, strategi og business continuity

It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed? På denne konference tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

22. august 2019 | Læs mere


Cybertrusler: Få styr på it-sikkerheden – aktuelle trusler, strategi og business continuity

It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed? På denne konference tager vi temperaturen på it-sikkerhedslandskabet lige nu og går i dybden med de nyeste tendenser, løsninger og værktøjer på området.

27. august 2019 | Læs mere

Premium
DR klar med it-konsulentudbud til 160 millioner: Her er detaljerne i de to delaftaler
Danmarks største udbyder af public service, DR, har netop sendt en rammeaftale om it-konsulentbistand i markedet. Værdien af rammeaftalen er på 160 millioner kroner.
Computerworld
Huaweis nye budget-mobil sigter betydeligt højere end sit prisskilt
Den kinesiske telegigant slipper en velekviperet budget-telefon ud i handlen med P Smart Z.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.