Klumme: Vores digitale infrastruktur hænger sammen - det er det, der gør Danmark helt unikt og stærkt, når vi taler digitalisering. Men det er samtidig med til at gøre os sårbare. Derfor er samarbejde nøgleordet.
23. november 2021 kl. 11.45 | læs »


Hacker-angrebet på Vestas kunne alt andet lige have været meget værre, mener analytiker. Endnu ved ingen, hvordan det hele ender.
23. november 2021 kl. 10.17 | læs »


Den norske energisektors cybersikkerhedsenhed, KraftCert, retter skarp kritik af den danske vindmølleproducent. Enheden mangler information fra Vestas om status på angrebet, lyder det fra KraftCerts daglige leder.
22. november 2021 kl. 12.21 | læs »


Interview: "Vi kan smide kode ud til højre og venstre uden at det koster en bondegård." Sådan siger Lunars CTO gennem de seneste tre år, Flemming Laugesen, da Computerworld spørger ham om, hvad hemmeligheden bag Lunars voldsomme succes er. Se hvad det egentlig er, der ifølge ham gør Lunar så unik i den finansielle sektor.
22. november 2021 kl. 11.38 | læs »


En række alternativer til de populære kontorprogrammer fra Microsoft og Google har nu fået grønt lys fra en svensk arbejdsgruppe. Få overblik over programmerne her.
19. november 2021 kl. 15.25 | læs »


ComputerViews: Mangel på CIO'er i topledelsen og bestyrelseslokalerne har længe været et problem i it-verdenen. Der er flere grunde til, at det formentlig aldrig kommer til at ske, og det er ikke nødvendigvis dårligt nyt for it-Danmark.
19. november 2021 kl. 14.45 | læs »


"I dag er vi mere end 100 ansatte i teknologi i Lunar, men modsat de klassiske etablerede banker, som har langt flere it-folk, har vi en anden måde at gribe tingene an."
19. november 2021 kl. 12.59 | læs »Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere