En af Microsofts udbredte løsninger til realtids-tracking af Azure-brugerens forbrug lukkes ned i de kommende uger. Pas på, at dit cloud-forbrug ikke kommer ud af kontrol.
3. februar 2023 kl. 13.56 | læs »


Truslen fra cyberaktivister mod Danmark er blevet "høj". Men hvad kan du bruge det til i din virksomhed? Det forklarer Center for Cybersikkerhed her. Med den nye trusselsvurdering, er nogle bestemte ord også blevet farlige at skrive i medierne. Se hvilke her.
2. februar 2023 kl. 15.03 | læs »


Klumme: Virksomheder er gennemdigitaliserede, og digitaliseringens værdibidrag er ofte meget stort. Men ser vi stadig på it-afdelingen som et cost-center, når krisen begynder at kradse?      
2. februar 2023 kl. 14.24 | læs »


Interview: Selvom det bliver en svær opgave bør kommunerne bevæge sig væk fra tech-giganterne. Datalovgivningen, prisstigninger og det seneste Microsoft-nedbrud udstiller svagheden ved den nuværende model, mener Henrik Brix, formand for de kommunale it-chefer.
2. februar 2023 kl. 10.31 | læs »


1. februar tiltræder ny it-direktør hos Velux. Han skal får ansvaret for at udvikle helt ny digital strategi for den samlede Velux-gruppe.
1. februar 2023 kl. 12.56 | læs »


It-professionelle kvinder i Danmark får sjældnere adgang til lønforhandlinger, og tilmed får de lavere lønstigninger end de mandlige kolleger, viser en ny undersøgelse fra Computerworld og it-jobbank. Den danske headhunter Peter Rasmussen har et bud på en forklaring.
1. februar 2023 kl. 10.59 | læs »


De danske topchefer forventer faldende vækst både generelt, men også for deres egen forretning. Der er dog måder at tackle udfordringerne på.
1. februar 2023 kl. 09.00 | læs »Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere