Klumme: Selvfølgelig stiger omkostningerne, når it og digitalisering bliver rygraden i forretningsmodellen. Men når cloud og services supplerer en on premise-installation, bliver det komplekst, og ustyrligheden banker på døren.
18. oktober 2021 kl. 12.24 | læs »


Center for Cybersikkerhed har netop offentliggjort en opdateret udgave af sin seks-trins-vejledning om grundlæggende cybersikkerhedsforsvar for virksomheder og myndigheder. Find hele vejledningen her.
15. oktober 2021 kl. 15.03 | læs »


Interview: CIO Niels Keller-Larsen er meget snart fortid hos Haldor Topsøe, som netop har ansat Årets CIO 2021, Morten Holm Christensen, som CIO og CDO. Nu skal Niels Keller-Larsen tage afsked med Haldor Topsøe, hvor han har været CIO siden 2015. "Jeg får mulighed for at sige farvel til dem i løbet af de kommende dage," siger han.
15. oktober 2021 kl. 14.36 | læs »


Nogle af de sårbarheder, som ransomware-kriminelle oftest forsøger at udnytte, er flere år gamle, men er ikke blevet patchet af de it-sikkerhedsansvarlige.
15. oktober 2021 kl. 12.42 | læs »


Søgemaskine-giganten Google må for første gang i 10 år vige sin førsteplads som Danmarks foretrukne arbejdsplads for it-professionelle. Årets nummer ét har sine rødder i Billunds muld. Se hele listen her.
15. oktober 2021 kl. 10.55 | læs »


Mislykkede opkald til en nødvendig data-artefakt var skyld i, at Microsoft Azure havde nedbrud i flere timer onsdag. Få alle detaljer her.
14. oktober 2021 kl. 13.37 | læs »


Microsofts servere har overlevet det hidtil mest voldsomme DDoS-angreb, der nogensinde har ramt selskabet. Det ramte en europæisk Azure-bruger med 2,4 Tbps.
13. oktober 2021 kl. 11.40 | læs »Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere