Gratis løsningerIt-branchen i kamp mod Covid-19: Stiller gratis it-løsninger til rådighed - se dem herPremium
Interview: Henrik Trepka har brugt sit første år som CIO for NKT på at rejse rundt i Europa for at genskabe gnisten i koncernens it-organisation. "Da jeg kom til, var vores medarbejdertilfredshed ikke særligt god blandt it-folkene. Folk savnede purpose," lyder det fra CIO'en, som har udskiftet 20 procent af it-medarbejderne.
6. april 2020 kl. 11.15 | læs »Premium
Interview: Over 16.000 ud af 16.500 Rambøll-ansatte arbejder hjemme under corona-krisen. Setuppet fungerer så godt, at det vil sætte nye standarder for, hvordan virksomheden indretter sig i fremtiden. "Det etablerer sig mere og mere som et reelt alternativ til at bygge kontorer, og det giver os et kæmpe forretningsmæssigt perspektiv," siger CIO Thomas Angelius.
3. april 2020 kl. 13.02 | læs »1
Ny undersøgelse viser, at it-afdelingerne kan skabe vækst og gøre danske virksomheder til markedsledere – men før det sker, skal de takle udfordringerne, som de it-ansvarlige også ser.
3. april 2020 kl. 12.08 | læs »Premium
Interview: Efter lang tids overvejelse siger Merete Søby nu farvel til Hitachi Vantara efter 12 år som landechef. Det er med blandede følelser, fortæller den nu tidligere topchef til Computerworld, men hun havde brug for ikke at gro fast.
2. april 2020 kl. 14.59 | læs »


"Efter omstændighederne går det godt, men der er et produktivitetstab og mange kolleger savner at være på arbejde og mødes med hinanden."
2. april 2020 kl. 12.20 | læs »Premium
Interview: Den danske Atea-topchef, Kathrine Forsberg, forventer at størstedelen af selskabets ansatte accepterer en lønnedgang på 10 procent i de næste tre måneder. "Medarbejderne kan være 100 procent sikre på, at de får 10 procent tilbage efter andet kvartal," garanterer hun.
1. april 2020 kl. 16.35 | læs »Premium
Interview: "Det har intet med krisen at gøre. Når der kommer en ny chef, kommer der også nogle nye initiativer." Den nyslåede Atea-topchef Kathrine Forsberg fyrer 19 medarbejdere som del af en stor omstruktureringsplan. Læs tankerne bag planen her.
1. april 2020 kl. 15.59 | læs »Kommende events
Go low code with OutSystems Readjusting the skills for the digital age with low-code - webinar

The need to transform towards digital and provide custom experiences is crucial for businesses – if they want to survive. However, most organizations struggle with massive backlogs, no time to innovate, scares resources, and complex legacy systems. A proliferation of apps, platforms, data, and technologies only clouds the picture - making it even more challenging to stay in front.

22. april 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Sådan skaber du awareness og god it-sikkerhedskultur - også derhjemme

Uanset hvor godt vi sikrer vores avancerede digitale forsvarsværker, er og bliver medarbejderne et svagt led og et oplagt mål for hackerne. På dette online-event får du derfor en række gode konkrete råd af eksperter, som i flere år har rådgivet virksomheder og organisation om sikkerhed. Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål og blive klogere på hvordan du skruer sikkerheden sammen til netop din organisation.

28. april 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Få styr på de sikre GDPR-rutiner med de rigtige processer og værktøjer

På denne konference sætter vi fokus på, hvordan du kan sikre at organisationen konsekvent, overalt og ensartet lever op til GDPR i det daglige arbejde, hvor medarbejderne altså fortsat udgør den største udfordring. Du får konkrete råd fra eksperterne og kan stille dine spørgsmål.

29. april 2020 | Læs mere

Premium
"Når jeg selv er helt rask, vil jeg også gerne ud på Bispebjerg Hospital og møde dem og give dem en masse chokolade"
"Jeg har set, hvordan sundhedspersonalet knokler røven ud af bukserne. De kæmper for at redde os, og reelt set gør det de med deres liv som indsats"
Computerworld
Overblik: Detail-kæmpen Jysk vil kun betale sine 100 it-leverandører halvdelen af it-regningerne under krisen - her har du hele historien
Overblik: Den store butiks-koncern Jysk har vakt opsigt med sin beslutning om i de kommende måneder kun at ville betale sine it-leverandører halvdelen af de aftalte beløb. Få overblikket over sagen her.
CIO
Sådan har Københavns Kommune knækket machine learning-koden - her er vejen til succes
Hør CIO Stig Lundbech fortælle om Københavns Kommunes strategi for machine learning - og hvordan kommunen har haft succes ved at fokusere på fordele for borgerne frem for kontrol.
Job & Karriere
Her er 12 spændende job, der netop nu er ledige hos blandt andet Pandora, Jyske Bank og DSV
Vi har fundet 12 spændende job, der netop nu er ledige hos hos en række store danske virksomheder.
White paper
Gør it helt enkelt
For Danmarks mere end 312.000 små og mellemstore virksomheder – eller for mindre afdelinger i større virksomheder – er det meget krævende at styre de digitale redskaber, som gør det muligt for medarbejderne at udføre deres arbejde. De færreste mindre virksomheder har IT-eksperter ansat til at løse opgaven, og er samtidig meget sårbare overfor både IT-nedbrud og cyberangreb – og afhængig af kostbar konsulentbistand, når infrastrukturen af en eller anden grund ikke fungerer, som den skal. I dette whitepaper kan du læse om en løsning, der samler hele virksomhedens infrastruktur i én effektiv pakkeløsning til en forudsigelig og rimelig pris. Det gør det let at håndtere alle centrale opgaver i en overskuelig administrativ grænseflade, minimerer behovet for dyre licenser – og dine ansatte og IT-ansvarlige får hurtig adgang til rutineret, lokal ekspertbistand, når de digitale værktøjer gør knuder.