Stort nedbrud:KMD arbejder på højtryk for at klarlægge omfanget og årsagen - rammer flere af selskabets kunder

Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO findes 8. juni 2023. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om den prestigefyldte pris her.
21. marts 2023 kl. 09.44 | læs »


Klaus Kvorning Hansen er ikke længere it-direktør hos KU, hvor han nåede at være i 10 år. Her fortæller han om overvejelserne bag sit exit, hvad han skal nu, og hvorfor han er rejst til Toscana. "KU's ledelse har besluttet at gennemføre en omfattende administrationsreform," siger han.
21. marts 2023 kl. 09.00 | læs »


Bankdata har været på rov hos Lego for at finde ny direktør for it-drift og support.
20. marts 2023 kl. 15.17 | læs »


Hos Koncern IT i Københavns Kommune er flere og flere specialister og ledende medarbejdere resultatet af graduate programmer, der hvert år åbner op for nye kandidater. Modellen er så stor en succes, at Koncern IT's direktør Kristina Skovdal nu vil sætte mere fart på. "Man ikke sætte sig tilbage og vente på, at kvalificerede folk kommer ind," siger hun.
17. marts 2023 kl. 09.00 | læs »


Københavns Universitet går på jagt efter ny it-direktør, som vil få ansvaret for knap 300 ansatte og et velvoksent it-budget. Det sker efter, at den mangeårige it-direktør hos KU, Klaus Kvorning Hansen, har sagt farvel og tak.
16. marts 2023 kl. 14.07 | læs »


Det var en strømafbrydelse i et datacenter, der gjorde, at tusindvis af offentligt ansatte sidste uge pludselig ikke kunne benytte Outlook, VPN og en lang række andre fællestjenester. Datacentrets nødstrømsanlæg var sat ud af spil. Få indblik i nedbruddet her.
16. marts 2023 kl. 09.00 | læs »Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere