Top 100:Her er de 69 bedste danske it-konsulenthuse lige nu: Se listen

Regionerne er forsigtige med at skifte Windows 10 ud med Windows 11.
26. september 2022 kl. 14.25 | læs »


Klumme: Det lyder for godt til at være sandt, men der findes faktisk et håndtag, som øjeblikkeligt gør dine it-løsninger både bedre og billigere. Det er nemt at forstå, men den praktiske udførelse stiller lidt højere krav. Og det er netop, hvad det handler om: Krav.
26. september 2022 kl. 10.35 | læs »


Dreamforce, San Francisco: Det truende økonomiske uvejr får it-kunderne til at opføre sig anderledes. Også vækst-firmaet Salesforce mærker investorernes klarere forventninger efter flere års milliardhandler og masseansættelser.
23. september 2022 kl. 11.15 | læs »


Klumme: EU’s næste databeskyttelsesdirektiv, NIS2, er godt på vej til at blive vedtaget og sætter helt nye krav til beskyttelse af datatrafik hos virksomheder. Men særligt én branche rammes hårdt, og bliver der ikke styr på datatrafikken, så kan det koste direktørposter.
22. september 2022 kl. 11.38 | læs »


Ny koncerndirektør for it og teknologi er på plads i ATP, efter mangeårig CIO, Per Kjersgaard Rasmussen, stoppede i august.
21. september 2022 kl. 09.39 | læs »


Interview: Lars Ole Dybdal har været CIO hos Coop i knap seks måneder. Men der gik ikke lang tid før, han satte sit aftryk som ny CIO. Først skulle fejl på central platform håndteres. Derefter eksekverede han stor organisationsændring i it-organisation.
20. september 2022 kl. 09.00 | læs »


CIO'er skal skabe og formulere den rette fortælling, så de lettest muligt kan overbevise interessenter i virksomhederne om at gennemføre de it-initiativer, som CIO'erne foreslår.
19. september 2022 kl. 13.02 | læs »Kommende events
Om SAP Excellence Day 2022

På SAP Excellence Day 2022 får du et kondenseret og prioriteret overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

05. oktober 2022 | Læs mere


Sådan får du effektiv drift og udnytter de nye muligheder med Microsoft Dynamics 365

På denne konference kan du derfor få indblik i nyhederne i Microsoft Dynamics 365, erfaringer med udrulning af systemerne samt nyttig viden fra en række centrale leverandører om valgmulighederne i det omfattende system og erfaringerne ind til nu.

06. oktober 2022 | Læs mere


Cyber Security Strategy Trends 2022

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

11. oktober 2022 | Læs mere

CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital