Michael Lauritzen

profile picture

Oprettet: 2. oktober 2019 kl. 09.13

Niveau: Juniormester

Oprettede spørgsmål: 2

Kommentar skrevet: 5


Se spørgsmål hvor Michael Lauritzen har deltaget

Spørgsmål oprettet af Michael Lauritzen

Titel Indlæg Oprettet Seneste aktivitet
NAS der kan køre plex Af Michael Lauritzen i NAS & storage 2 30/12/201912:47 30/12/201913:02
Alternativ til Photoshop Af Michael Lauritzen i Billedbehandling 2 02/10/201909:15 30/11/202013:06Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.