dex_dexter

profile picture

Oprettet: 18. juni 2000 kl. 00.00

Niveau: Nybegynder

Oprettede spørgsmål: 411

Kommentar skrevet: 5.008


Se spørgsmål hvor dex_dexter har deltaget

Spørgsmål oprettet af dex_dexter

Titel Indlæg Oprettet Seneste aktivitet
crystal reports, exportere til pdf, missing parameters Af dex_dexter i ASP.NET 1 26/04/200714:25 -
flytte/exportere certifikater Af dex_dexter i C# 0 23/01/200715:20 -
eksekvere applikation i form Af dex_dexter i C# 1 25/09/200615:22 -
Custom combobox, .items mangler? Af dex_dexter i C# 7 15/09/200610:08 -
gruppere rækker og opsumere Af dex_dexter i MS SQL 8 25/08/200611:21 -
Hent flerePremium
Airtames medstifter og CEO Jonas Gyalokay stopper på posten: Indsætter CFO som ny direktør
Medstifter af Airtame, Jonas Gyalokay, stopper som topchef i selskabet. Han fortsætter i stedet som bestyrelsesformand, mens Airtames CFO bliver administrerende direktør. Få indblik i ledelsesrokaden her:
Computerworld
Hånden på hjertet: Er der plads i din virksomhed til it-nørderne, der sjosker rundt i ikke nødvendigvis ens strømpesokker?
Klumme: Er der plads i din organisation til it-nørder, der går rundt på arbejdspladsen i to ikke nødvendigvis ens strømpesokker, fordi det er svært virkeligt at koncentrere sig, når skoene klemmer?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
IDC – styrken af en hybrid cloud strategi
Cloud computing er blevet en integreret del af forretningsstrategi og it-arkitektur for mange virksomheder i løbet af det sidste årti. Brugen af cloud er blevet udbredt, fordi virksomheder vil indføre nye forretningsmodeller, udtrække værdifuld indsigt fra enorme datamængder, håndtere krævende arbejdsbelastninger, levere nye produkter hurtigere og opnå konkurrencemæssige fordele. Men cloudadoption har også introduceret nye udfordringer. Denne undersøgelse af virksomhedens it-kunder fremhæver de største udfordringer med offentlig cloud.