gnaffe

profile picture

Oprettet: 24. marts 2001 kl. 17.16

Niveau: Nybegynder

Oprettede spørgsmål: 26

Kommentar skrevet: 175


Se spørgsmål hvor gnaffe har deltaget

Spørgsmål oprettet af gnaffe

Titel Indlæg Oprettet Seneste aktivitet
TCP protocol til chatprogram Af gnaffe i Visual Basic 3 01/07/200307:00 -
Opret excel fil??? Af gnaffe i Visual Basic 14 07/03/200309:52 -
Excel Sheet (haster) Af gnaffe i Visual Basic 27 24/02/200310:46 -
Excel sheet, hvordan virker det? Af gnaffe i Andet programmering 2 24/02/200307:08 -
selectbox der kalder script Af gnaffe i HTML 3 21/01/200321:14 -
Hent flerePremium
Capture One-ansatte sat 20 procent ned i løn under coronakrisen: "Det var en frivillig ordning, men der var et stort pres på alle folk"
Interview: Capture Ones ledelse gik forrest og tog et lønfald på 30 procent i tre måneder under coronakrisen. De resterende medarbejdere accepterede en lønnedgang på 20 procent. Tre ansatte slap ekstraordinært for at blive trukket i løn. "Der var enkelte, som har haft så presset en privatøkonomi, at de i så fald måtte finde et andet arbejde, hvis de skulle gå ned i løn," siger topchef Peter Colsted.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Skab værdi med det samme med Cloud SIEM
Opsporing og respons er to kritiske punkter i den igangværende rejse mod at forbedre din virksomheds sikkerhed. I takt med at trusselslandskabet bliver mere og mere komplekst, så vil en effektiv sporing og responsprogram hjælpe dig med at se truslerne tidligt, og minimere chancen for at angrebet lykkes – kan du undvære det? I dette whitepaper viser vi dig, hvordan du allerede kan se værdien efter få dage og ikke uger eller måneder.