Læs også:GDPR-ekspert efter Helsingør-afgørelse fra Datatilsynet: Her er de vigtigste hovedpointer

Gorm Christiansen

Managed Services Director, Connecto A/S

E-Mail

gch@conecto.dk

Telefon

40149901

Linkedin

Se Gorm's LinkedIn profil

I hele mit professionelle liv har jeg i forskellige roller og ud fra forskellige perspektiver og målsætninger, ageret i krydsfeltet mellem forretning, IT, processer og mennesker. For mig er den teknologiske udvikling, og brugen af samme den største konstante motor for forandring og udvikling i virksomheder. Derfor er det ekstremt vigtigt kontinuerligt at kunne sikre kobling mellem forretningsmæssigt rationale, organisatorisk virke og teknologisk understøttelse. Det er præcis i dette spændingsfelt, jeg befinder mig rigtigt godt, og hvor jeg som Managed Services Director i Conecto A/S hjælper kunderne.

Jeg har en solid baggrund for at håndtere Managed Services området: Senest var jeg Head of IT i ATP?s Fondsdivision, hvor jeg var overordnet ansvarlig for fondsområdets teknologiunderstøttelse, it-drift samt ansvarlig for leverandørstyring, IT Risk Management, udvikling og implementering af it-strategi.  Før dette var jeg i en årrække ansat i Axcess A/S, hvor jeg varetog forskellige ansvarsområder, bl.a. som ansvarlig for rådgivningsforretningen, risikostyring som CSO samt varetagelse af overordnet strategi- og forretningsudvikling i organisationen. Gennem hele min karriere har jeg haft fokus på, hvordan man skaber en moden og omkostningseffektiv it-understøttelse, der over tid understøtter forretningen optimalt.

Jeg har suppleret det forretningsmæssige med en diplomuddannelse inden for Leadership & Management fra University College of Sealand, en CISSP-uddannelse inden for it-sikkerhed fra PWC samt hhv. en uddannelse som Datanom fra Niels Brock og HD i Økonomi fra CBS.
1 artikler på Computerworld

Gorm Christiansen

7

Når laptop-pusheren kommer inden jul, så sig nej

Klumme: Drop budgetstyrede indkøb og sig nej, når din direktør synes, han skal tage dine beslutninger. It-beslutningstagere befinder sig 'between a rock and a hard place'

10. december 2014 kl. 12.59 | læs »