Jes Brinchmann Christensen

Chef for Public Affairs i SE og Stofa

E-Mail

jbch@se.dk

Twitter

@jesbc

Linkedin

Se Jes's LinkedIn profil

Jeg har siden 2012 været chef for Public Affairs og internationale relationer i SE og Stofa. Dermed har jeg det daglige ansvar for dialogen med vores danske og udenlandske interessenter, regulering og rammevilkår.

Det er vigtigt for en andelsejet virksomhed som SE og Stofa at engagere sig i den danske debat inden for særligt to områder. SE kæmper hver dag for mere bæredygtig energi og forbrug med omtanke til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark. Stofa kæmper hver dag for endnu bedre digitale oplevelser til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark. Det er min opgave at forbinde, oversætte og udfordre forretningen men ligeså meget også de politiske rammevilkår, der omkranser spillepladen for energi- og telebranchen i Danmark og EU.

 
Stofa er en del af SE-koncernen.
2 artikler på Computerworld

Jes Brinchmann Christensen

41

Måske skal du snart betale for at streame tv: Ny afgift formentlig på vej

Klumme: Ekspertudvalg skal se på tv's fremtid i en digital verden. I dag sker der en stor forskelsbehandling af forbrugere ud fra deres valg af teknologi. Måske ender det med, at streaming af tv skal pålægges et gebyr.

18. oktober 2016 kl. 11.59 | læs »
71

SE/Stofa: Her er tre principper, der giver bedre bredbånd i København og i hele Danmark

Klumme: Skal Danmark have bedre og hurtigere internet, er det afgørende, at tre principper vinder indpas. Bedre konkurrence i al teleregulering er en af de vigtige principper. Ellers vil det aldrig lykkes.

22. maj 2015 kl. 09.03 | læs »