Thomas Persson

Administrerende direktør, HP Inc Danmark

Thomas Persson er administrerende direktør for HP Inc i Danmark. Han har mere end 20 års erfaring i ledende roller inden for salg, marketing og category management.

Thomas var General Manager for HP Danmark fra august 2013 indtil opsplitningen af den gamle HP-koncern i to dele i slutningen af 2015.

HP Inc beskæftiger sig med udvikling og salg af pc'er og printere til virksomheder og forbrugere.

Thomas har tidligere arbejdet på HP's kontor i Geneve og har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi fra Lunds Universitet.
2 artikler på Computerworld

Thomas Persson

1

Generation Z er på vej: Fremtidens medarbejdere gider ikke vælge mellem form og funktionalitet

Klumme: Historisk har vi haft en tendens til at opfatte teknologi på arbejdspladsen, som noget helt andet end vores private gadgets derhjemme, men snart vil det være fortid. Med stigende krav til ansatte om at arbejde på farten og være tilgængelige døgnet rundt vil den voksende arbejdsstyrke af digitalt indfødte medarbejdere kræve, at fremtidens devices leverer på både lækkerhedsfaktor og hestekræfter

1. oktober 2018 kl. 12.18 | læs »
1

Telefon, bærbar og tablet skal smeltes sammen: Derfor dur de gammeldags produkter ikke til den nye generation af forbrugere og ansatte

Klumme: De såkaldte millenials er på vej ind på arbejdsmarkedet, og det bliver en udfordring for teknologiproducenterne. Det afføder formentlig en helt ny produktkategori.

10. marts 2017 kl. 10.04 | læs »