Kristian Bank Erbou

CEO, BuildingBetterSoftware ApS

E-Mail

kbe@buildingbettersoftware.com

Linkedin

Se Kristian's LinkedIn profil

Kristian Bank Erbou er rådgiver i digitalisering med speciale i agil softwareudvikling, DevOps og testautomatisering.

Han blev ansat som medarbejder nummer 6 i Just-Eat.dk tilbage i 2003 og har siden 2006 arbejdet med softwareudvikling for Den Blå Avis (Ebay), DGI og LEGO, inden han startede BuildingBetterSoftware ApS som selvstændig med en tidligere kollega
11 artikler på Computerworld

Kristian Bank Erbou

Hvordan implementerer man et system på afstand? Her er inspiration til, hvordan du digitaliserer din mødekultur og får succes med dit remote setup 

Klumme: Der er mange fordele ved at bruge standardløsninger, selv om licenser kan synes dyre ved første øjekast. Du får forøget agilitet i form af valgmuligheder, hvis du gemmer dine data i et system, der indeholder et antal velbeskrevne features, du måske ikke bruger i dag.

1. september 2020 kl. 11.20 | læs »
1

Kør standard så meget som muligt, det er risikabelt og rigtigt dyrt at lade være

Klumme: Fordelene ved standardsystem er utallige, men du høster først gevinsterne, hvis du anerkender præmissen, at I nogle gange skal tilpasse jer værktøjskassen og altid kunne argumentere for, hvornår værktøjskassen og it-understøttelsen skal tilpasse sig jeres behov.

26. august 2020 kl. 15.58 | læs »
2

Skal du købe standardsoftware eller bygge selv? Stil dig selv disse spørgsmål, inden du træffer en beslutning

Klumme: Disse spørgsmål kan stille dig selv, hvis du har gennemført din foranalyse og skal udfordre din forretning på, hvad det rigtige valg vil være i jeres situation

21. august 2020 kl. 12.36 | læs »

Hvorfor er det så svært at skalere agil softwareudvikling?

Klumme: De organisationer, der vinder konkurrencen om fremtidens talent og vil kunne vokse uden at miste evnen til at tilpasse sig løbende forandringer vil være dem, der formår at opstille klare mål og forventninger til, hvad der bliver forventet af deres medarbejdere. Her har du gode tips.

16. juni 2020 kl. 10.15 | læs »
1

Hvad er site reliability engineering - og hvordan adskiller det sig lige fra DevOps? Her får du svaret

Klumme: DevOps har både et strategisk, taktisk og operationelt fokus, hvorimod SRE-disciplinerne fokuserer primært operationelt og føder via sin overvågning input ind i det feedback loop, der er en integreret del af en sund DevOps kultur og organisation. Læs om sammenhæng og forskelle her.

15. januar 2019 kl. 12.10 | læs »
1

Alt for mange virksomheder tror, at de er agile uden at være det - hvad er der lige gået galt?

Klumme: Mange virksomheder tror, at de er agile uden at være det. De store virksomheder kan kun håbe på, de mest talentfulde CxO-aspiranter vil interessere sig for overhovedet at blive ansat i en dinosaur af en enterprisevirksomhed, hvor unødigt bureaukrati trives.

24. september 2018 kl. 12.58 | læs »

Sådan kan vi hurtigt regne os frem til graden af skalerbarhed i relation til software-udvikling

Klumme: Der er mange meninger om, hvad 'skalerbarhed' faktisk betyder. Vi kan nærme os en fælles betydning via en teknologi-agnostisk model, som beskriver scalability i relation til softwareudvikling.

28. maj 2018 kl. 13.29 | læs »
13

Derfor er estimering et evigt stridspunkt mellem udviklere og forretningen - og derfor er det udviklernes ansvar at gøre noget ved det

Klumme: Estimering… de fleste softwareudviklere får et helt bestemt udtryk i øjnene, når man siger ordet højt. Egentlig er der jo ikke noget galt i at estimere sit arbejde - tværtimod. Hvordan skal en virksomhed, lille som stor, kunne planlægge og prioritere sin indsats, hvis man ikke sætter sine bedste folk til at give et bud på, hvor man får mest værdi for pengene?

10. april 2018 kl. 09.00 | læs »

Her er tre vigtige spørgsmål, som du altid bør stille til sælgere af it-systemer

Klumme: Softwareudviklere elsker at hade sælgere, der generelt er lidt for glatte, lidt for smilende, lidt for hjertelige og også dygtige til at undvige eller parere, når man fagligt argumenterer for sine forbehold overfor det system, man lige har fået præsenteret og lynhurtigt har spottet ikke vil fungere.

20. februar 2018 kl. 12.20 | læs »
31

Bitcoin og andre kryptovalutaer bliver nærmest værdiløse om kort tid: Et kig i krystalkuglen for 2018

Klumme: Handel med kryptovaluta bliver beskattet som alt andet, kryptovalutaerne vil miste stort set alt deres værdi, og nogle fremsynede banker vil tage blockchain til sig. Tre forudsigelser om 2018.

22. januar 2018 kl. 09.57 | læs »