Kristian Bank Erbou

Selvstændig softwareudvikler

E-Mail

kristian@erbou.dk

Linkedin

Se Kristian's LinkedIn profil

Selvstændig softwareudvikler.

Jeg har mange års erfaring med at udvikle software til alle typer virksomheder, helt fra små startups lige over kælder-stadiet til globale virksomheder med tilstedeværelse i et tre-cifret antal lande.

Jeg elsker at programmere, men har efterhånden lært, at kode bare er en ud af mange måder at løse et problem på.

Jeg har mine bedste dage, når den simple løsning er den rigtige, og man ser den virke i praksis.
7 artikler på Computerworld

Kristian Bank Erbou

1

Hvad er site reliability engineering - og hvordan adskiller det sig lige fra DevOps? Her får du svaret

Klumme: DevOps har både et strategisk, taktisk og operationelt fokus, hvorimod SRE-disciplinerne fokuserer primært operationelt og føder via sin overvågning input ind i det feedback loop, der er en integreret del af en sund DevOps kultur og organisation. Læs om sammenhæng og forskelle her.

15. januar 2019 kl. 12.10 | læs »
1

Alt for mange virksomheder tror, at de er agile uden at være det - hvad er der lige gået galt?

Klumme: Mange virksomheder tror, at de er agile uden at være det. De store virksomheder kan kun håbe på, de mest talentfulde CxO-aspiranter vil interessere sig for overhovedet at blive ansat i en dinosaur af en enterprisevirksomhed, hvor unødigt bureaukrati trives.

24. september 2018 kl. 12.58 | læs »

Sådan kan vi hurtigt regne os frem til graden af skalerbarhed i relation til software-udvikling

Klumme: Der er mange meninger om, hvad 'skalerbarhed' faktisk betyder. Vi kan nærme os en fælles betydning via en teknologi-agnostisk model, som beskriver scalability i relation til softwareudvikling.

28. maj 2018 kl. 13.29 | læs »
13

Derfor er estimering et evigt stridspunkt mellem udviklere og forretningen - og derfor er det udviklernes ansvar at gøre noget ved det

Klumme: Estimering… de fleste softwareudviklere får et helt bestemt udtryk i øjnene, når man siger ordet højt. Egentlig er der jo ikke noget galt i at estimere sit arbejde - tværtimod. Hvordan skal en virksomhed, lille som stor, kunne planlægge og prioritere sin indsats, hvis man ikke sætter sine bedste folk til at give et bud på, hvor man får mest værdi for pengene?

10. april 2018 kl. 09.00 | læs »

Her er tre vigtige spørgsmål, som du altid bør stille til sælgere af it-systemer

Klumme: Softwareudviklere elsker at hade sælgere, der generelt er lidt for glatte, lidt for smilende, lidt for hjertelige og også dygtige til at undvige eller parere, når man fagligt argumenterer for sine forbehold overfor det system, man lige har fået præsenteret og lynhurtigt har spottet ikke vil fungere.

20. februar 2018 kl. 12.20 | læs »
30

Bitcoin og andre kryptovalutaer bliver nærmest værdiløse om kort tid: Et kig i krystalkuglen for 2018

Klumme: Handel med kryptovaluta bliver beskattet som alt andet, kryptovalutaerne vil miste stort set alt deres værdi, og nogle fremsynede banker vil tage blockchain til sig. Tre forudsigelser om 2018.

22. januar 2018 kl. 09.57 | læs »
29

Her er metoden til at bruge bitcoin som helt almindeligt betalingsmiddel med dit Visakort - det er disruption i sin reneste form

Klumme: Hvad kan man egentlig bruge bitcoins til? Du kan for eksempel bruge denne metode til at få dig et Visa-kort og så bare bruge løs af din wallet nede i Brugsen eller det lokale Pizzaria. Men hvad gør vi ved de store samfundsmæssige spørgsmål, det rejser?

5. december 2017 kl. 10.19 | læs »