Kristian Bank Erbou

Senior-softwareudvikler hos LEGO System A/S

E-Mail

kristian@erbou.dk

Linkedin

Se Kristian's LinkedIn profil

Senior-softwareudvikler hos LEGO System A/S.  Jeg arbejder med at løse andre folks problemer og hjælper til med at bygge software, som børn skal forelske sig i.

Jeg har mange års erfaring med at udvikle software til alle typer virksomheder, helt fra små startups lige over kælder-stadiet til globale virksomheder med tilstedeværelse i et tre-cifret antal lande.

Jeg elsker at programmere, men har efterhånden lært, at kode bare er en ud af mange måder at løse et problem på.

Jeg har mine bedste dage, når den simple løsning er den rigtige og man ser den virke i praksis.
3 artikler på Computerworld

Kristian Bank Erbou

Her er tre vigtige spørgsmål, som du altid bør stille til sælgere af it-systemer

Klumme: Softwareudviklere elsker at hade sælgere, der generelt er lidt for glatte, lidt for smilende, lidt for hjertelige og også dygtige til at undvige eller parere, når man fagligt argumenterer for sine forbehold overfor det system, man lige har fået præsenteret og lynhurtigt har spottet ikke vil fungere.

20. februar 2018 kl. 12.20 | læs »
29

Bitcoin og andre kryptovalutaer bliver nærmest værdiløse om kort tid: Et kig i krystalkuglen for 2018

Klumme: Handel med kryptovaluta bliver beskattet som alt andet, kryptovalutaerne vil miste stort set alt deres værdi, og nogle fremsynede banker vil tage blockchain til sig. Tre forudsigelser om 2018.

22. januar 2018 kl. 09.57 | læs »
28

Her er metoden til at bruge bitcoin som helt almindeligt betalingsmiddel med dit Visakort - det er disruption i sin reneste form

Klumme: Hvad kan man egentlig bruge bitcoins til? Du kan for eksempel bruge denne metode til at få dig et Visa-kort og så bare bruge løs af din wallet nede i Brugsen eller det lokale Pizzaria. Men hvad gør vi ved de store samfundsmæssige spørgsmål, det rejser?

5. december 2017 kl. 10.19 | læs »