Jesper Lund Hedegaard

Senior Manager, Accenture Security

E-Mail

j.lund.hedegaard@accenture.com

Linkedin

Se Jesper's LinkedIn profil

Strategisk og ledelsesmæssig sikkerhedsrådgiver samt GDPR specialist i Accenture. Bredt funderet i sikkerhedsverdenen med erfaring både i strategisk, taktisk og operationel sikkerhed, fra cyber til fysisk sikkerhed.

Accenture er en global rådgivnings- og teknologivirksomhed, der tilbyder en bred vifte af tjenester og løsninger inden for strategi, rådgivning og digital teknologi.
17 artikler på Computerworld

Jesper Lund Hedegaard

1

Husker din underbo at låse kælderdøren?

Klumme: Første skridt til bedre informationssikkerhed er at erkende, at truslen ikke stopper ved egne mure. Økosystemet skal tænkes ind og involveres.

8. april 2019 kl. 09.45 | læs »
2

Kvinderne skal redde os

Klumme: Hvis vi på verdensplan kan løfte andelen af kvinder, der arbejder med informationssikkerhed fra hver tiende til hver fjerde, vil vi virkelig kunne give hackerne kamp til stregen – og ikke mindst få luft til at løfte faget endegyldigt ud af it-afdelingen til i højere grad at være en strategisk disciplin.

28. februar 2019 kl. 12.35 | læs »
12

Få nu trukket firmaets informations-sikkerhedsansvarlige ud af it-afdelingen: De skal ikke sidde og nørde med firewalls

Klumme: Det er en helt uholdbar situation, at mange informations-sikkerhedsansvarlige fortsat er organisatorisk placeret i it-afdelingen. Vi har i den grad brug for et paradigmeskift.

9. januar 2019 kl. 10.00 | læs »
2

Kære regering: Lad andelstanken forme vores fælles it-sikkerhed - her er der et par konkrete ideer

Klumme: Et stærkt offentligt-privat samarbejde er måske det vigtigste element i fremtidens bolværk mod det stigende antal angreb, som slyngelstater og hackergrupper sætter i værk. Her er her er et par konkrete ideer til, hvor vi bør begynde: Hurtig informationsdeling, sikkerhed-som-en-service og aktivering af EU.

24. oktober 2018 kl. 14.04 | læs »

Den nye trend inden for it-sikkerhed: Netværk, hvor vi i fællesskab kan bekæmpe truslerne

Klumme: Vi er med stormskridt på vej væk fra en situation, hvor den enkelte virksomhed står alene med egne sikkerhedsudfordringer.

8. juni 2018 kl. 14.00 | læs »

Fremtidens slag om it-sikkerhed kommer til at stå mellem robotter på begge sider af frontlinjen

Klumme: Fra at være en kamp mellem hackere og sikkerhedseksperter kommer fremtidens slag om it-sikkerheden til at stå mellem robotter på begge sider af frontlinjen.

16. april 2018 kl. 09.57 | læs »

Elforsyningen bliver ramt af hackere før eller siden, for du vil gerne have smarte løsninger - men er elselselskaberne ordentligt forberedt?

Klumme: Elselskabernes kunder vil gerne have smarte løsninger, og det gør selskabernes hidtil lukkede netværk enormt sårbare. Det er bare et spørgsmål om tid, før hackere kommer helt der ind, hvor den store afbryder sidder.

25. januar 2018 kl. 13.59 | læs »