Jesper Lund Hedegaard

Senior Manager, Accenture Security

E-Mail

j.lund.hedegaard@accenture.com

Linkedin

Se Jesper's LinkedIn profil

Strategisk og ledelsesmæssig sikkerhedsrådgiver samt GDPR specialist i Accenture. Bredt funderet i sikkerhedsverdenen med erfaring både i strategisk, taktisk og operationel sikkerhed, fra cyber til fysisk sikkerhed.

Accenture er en global rådgivnings- og teknologivirksomhed, der tilbyder en bred vifte af tjenester og løsninger inden for strategi, rådgivning og digital teknologi.
17 artikler på Computerworld

Jesper Lund Hedegaard

Er vores kritiske infrastruktur klar til den store gidseltagning?

Klumme: Det er stadig de mindre produktionsvirksomheder, der er det foretrukne bytte for ransomware-hackerne, men nu går de også efter storvildtet og den store udbetaling inden for den kritiske infrastruktur

11. oktober 2021 kl. 12.57 | læs »

Alle danskere bør være i cyberhjemmeværnet

Klumme: Uden at skræmme livet af folk, vil det være godt med en bevidsthed om, at vi alle er udsat for et konstant bombardement af digitale angreb – og om at cybersikkerhed er et fælles ansvar, som vi ikke kan overlade til forsvaret på samme måde som patruljering af vores luftrum eller vores fysiske grænser.

9. juli 2021 kl. 12.10 | læs »

Digitalt hastværk er sikkerhedsmæssigt lastværk

Klumme: Der er ikke som sådan noget galt med at rubbe neglene, men som sikkerhedsmand kunne jeg godt tænke mig, at vi ikke helt glemmer det gode gamle mundheld ”hastværk er lastværk.”

5. maj 2021 kl. 11.40 | læs »
1

Sladrer skraldespanden i din ’smart city’?

Klumme: Når vi taler smarte byer, skal der heller ikke meget fantasi til at forestille sig mareridtsscenarierne i forhold til trafikregulering, vandforsyning, alarmsystemer og så videre. Men smarte byer er også et oplagt eksempel på et andet vigtigt aspekt af OT-sikkerhed: Fortrolighed.

15. februar 2021 kl. 09.45 | læs »