Top 100:Her er de 69 bedste danske it-konsulenthuse lige nu: Se listen

Jesper Lund Hedegaard

Senior Manager, Accenture Security

E-Mail

j.lund.hedegaard@accenture.com

Linkedin

Se Jesper's LinkedIn profil

Strategisk og ledelsesmæssig sikkerhedsrådgiver samt GDPR specialist i Accenture. Bredt funderet i sikkerhedsverdenen med erfaring både i strategisk, taktisk og operationel sikkerhed, fra cyber til fysisk sikkerhed.

Accenture er en global rådgivnings- og teknologivirksomhed, der tilbyder en bred vifte af tjenester og løsninger inden for strategi, rådgivning og digital teknologi.
22 artikler på Computerworld

Jesper Lund Hedegaard

En dansende finne viser ny flanke for sikkerhedsfolket

Klumme: Hvad er vores planer, hvis der pludselig dukker private ting op om CEO’en eller andre medarbejdere, som potentielt kan skade omdømme, aktiekurs mv.? Eller måske fører til forsøg på afpresning?

5. september 2022 kl. 14.40 | læs »

CEO’en skal altså tage mere ansvar for informationssikkerhed

Klumme: Efter min mening må topledelsen og CEO’en gribe ansvaret og sørge for at tage informationssikkerheden ud af siloen og skabe rum for, at emnet bliver løftet til et strategisk niveau.

17. august 2022 kl. 12.45 | læs »

For sikkerhedsfolk er det tillid, der er krigens første offer

Klumme: Krigen i Ukraine har alvorlige konsekvenser for den ukrainske befolkning, men den indvarsler også en ny æra for alle os, der arbejder med at beskytte informationer.

30. maj 2022 kl. 09.45 | læs »

Den nationale cyberstrategi skal (også) ud i verdensrummet

Klumme: Satellitterne må klart ligge i toppen, hvis man skal lave en liste over, hvilken infrastruktur der er mest kritisk. Også her i lille Danmark på grund af vores dybe afhængighed – selv om vi ikke er en stor rumfarende nation.

17. februar 2022 kl. 12.26 | læs »

Den forretningsorienterede CISO kan både spare forretningen penge og sikre virksomheden bedre

Klumme: Rigtigt mange virksomheder investerer dyrt i cybersikkerhed, men de lykkes alligevel ikke med at sikre virksomhedens vigtigste informationer godt nok.

1. februar 2022 kl. 10.00 | læs »

Er vores kritiske infrastruktur klar til den store gidseltagning?

Klumme: Det er stadig de mindre produktionsvirksomheder, der er det foretrukne bytte for ransomware-hackerne, men nu går de også efter storvildtet og den store udbetaling inden for den kritiske infrastruktur

11. oktober 2021 kl. 12.57 | læs »

Alle danskere bør være i cyberhjemmeværnet

Klumme: Uden at skræmme livet af folk, vil det være godt med en bevidsthed om, at vi alle er udsat for et konstant bombardement af digitale angreb – og om at cybersikkerhed er et fælles ansvar, som vi ikke kan overlade til forsvaret på samme måde som patruljering af vores luftrum eller vores fysiske grænser.

9. juli 2021 kl. 12.10 | læs »

Digitalt hastværk er sikkerhedsmæssigt lastværk

Klumme: Der er ikke som sådan noget galt med at rubbe neglene, men som sikkerhedsmand kunne jeg godt tænke mig, at vi ikke helt glemmer det gode gamle mundheld ”hastværk er lastværk.”

5. maj 2021 kl. 11.40 | læs »
1

Sladrer skraldespanden i din ’smart city’?

Klumme: Når vi taler smarte byer, skal der heller ikke meget fantasi til at forestille sig mareridtsscenarierne i forhold til trafikregulering, vandforsyning, alarmsystemer og så videre. Men smarte byer er også et oplagt eksempel på et andet vigtigt aspekt af OT-sikkerhed: Fortrolighed.

15. februar 2021 kl. 09.45 | læs »
1

Pas på med vindmøllerne - bæredygtig energi er en af de mest udsatte sektorer, når det handler om it-sikkerhed

Klumme: Produktionen af bæredygtig energi er en af de mest udsatte sektorer, når det handler om it-sikkerhed. Enhederne er i udgangspunktet ofte designet til at fungere i et lukket system og benytter ofte helt andre protokoller, end vi kender fra vores typiske enterprise-systemer. Det kan blive farligt.

23. november 2020 kl. 13.40 | læs »